Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zofija
Član

strelka wrote:

bit……..hahahahahaha……….nasilje čuti in doživlja tisti, ga ima sam…….hahahaha…..

A bejž no …a nisi tuki mal v meglo brcnila…
dej še enkrat preber kakšne oslarije pišeš…Wink

ajd mej se…Smile

Zakaj so pa to zate oslarije, podaj kaki argument, kako svojo izkušnjo, več tvojih izkušenj, ne vem no, dej kaj od sebe, v bistvu iz sebe pa , če se le da brez obtoževanja ampak konkretno na primeru, če se le da, ker obrambni mehanizmi, so samo obrambni mehanizmi. In , ko človek spoštuje, se mi zdi, da pol tudi pove, da zakaj neki človek piše oslarije, ker drugače, žal ni nobenega učenja med enimi in drugimi ljudmi(kolker med rezino in strelko, al pa zofijo in strelko) Okej, uporabla si besedo nasilje, pa še kaj drugega…….dej povej že kaj iz sebe ven iz tvoje notranjosti, recimo kolker naša rezina to dela. Če pa citera, pa reče, da citera(saj to ni nič hudega), dokler človek govori iz sebe ven, iz svojih izkušenj, je vse uredu……Zatorej se tudi jaz sprašujem po tvojih osebnih izkušnjah……, ker drugače, žal………ejga, tud rastlina ima rajše plodna tla, kolker neplodna tla…..pa, če se js kaj dobro spomnim je tud že Aristotel al pa gdo drug, ne vem, zame ima smisel, rekel, nekaj v tem smislu, da se moramo dvigniti nad problemom, da sploh jasno vidimo situacijo, sliko tega problema, ker dokler časa smo mi v problemu, nimamo jasne slike, ne o sebi, ne o drugih in ne o problemu oz. situaciji……

Strelka, pa ne se obremenjevati z odgovorom, ker si mi že napisala, da zame odgovora nimaš več, zatorej ga ne pričakujem, sam tole sem hotela povedati……pa lubčka vsem…..

Lepo je če deliš