Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br dan,
sem danes zjutraj uživala v performansu dveh ujed, pa glih sonce se je pokazu izza hriba……..jst res ne vem, al so to kragulji, orli, sokoli….kva pa vem, ampak kako elegantno plavajo po zraku, brez, da bi zamahnili s krili…..kakšna ubrana nežna eleganca….pa vendarle kakšna hitra akcija v lupingu……to pa je dinamika z vso pozornostjo……….hvala, hvala……
Tuki, k sem se preselila je dons prou živahno, sej drgač ni prou velik ljudi, pa te stvari, pa fajn je, k je na hribu in ne v dolini……..ampak danes bo pa živo….hahahaha…..ima sosed tud rojstni dan, pa so se fantje odločili, da ga bodo žurali do nedelje in zdej so začeli že golaž kuhat v kotlu na ogenjčku pod jablano…….baje imajo cvileta-cvička v neomejenih količinah……hahahaha……pa še muzka bo…..kitare, pa harmonka……hahahaha……so bli taglavni že včeraj zvečer tuki, pa smo prou veselo na gong igral……..hahahaha……je bil en fant čist presenečen nad gongom, študira namreč zadnji letnik glasbene akademije, pa se je čist v gong zalubu, je reku, da ga te nadtoni pač hipnotizirajo, sej oči je imel kar lepo zadete od teh tonov oziroma nadtonov, no, ja pa tud od cvileta………hahahaha……tk, da so rekel, da bi blo fajn, da jest tud dons mal na gong igram……hahahaha……smo rekel, da bomo probal ansabel s kitaro, harmonko in gongom, pa seveda bomo tud kej po domače zapeli……kuker, Slovenija odkot lepote tvoje…..pozdravljamo te iz srca in srečni tu smo doma….Slovenija………hahahaha……gong je men res fenomenalni instrument, namreč lahko ga uporabljam tud kot boben, pa res nobenih not člouk ne rab, sem bolj lene sorte………..hahahaha…….seveda se pa pozna razlika med gongarji, namreč…….. sicer tale je čist moja diagnoza kot norca, ampak bolj je človek odprt…….boljše igra…….gong enostavno ne moreš dobro igrati, če imaš ego nabildan na nevem kero potenco in v bistvu pol člouk igra samo zaradi performansa…..njet……pri gonganju je pomembno iz kje človek igra……in najbolje je igrati iz notranje “praznine”…..hahahahaha…..bilo kuda praznina je dobrodošla svuda……..hahahaha………
Tk, da bom čist po domače rekla, da če se človek upira samospoznavanju, pa je čist vseeno katere tehnike uporablja ali več njih…..prouzaprou kot forumski norc izjavljam…….hahahaha…….da, če se človek upira procesu samospoznavanja, se v bistvu upira svoji notranji praznini…….hahahahaha……bilo kuda, praznina svuda……hahahaha……..
slišmo