Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

halooohahahaha…

sem učeri zvečer mal v luno gledala in se družla z njo…..matr je čudovita…sej je blo oblačno, ampak lih takrat, k sem pa vun uletela, se je pa prkazala v vsej okrogli veličini….prjazna kt strela, matr se mi je režala direkt u čelo….hahahahaha…..kuker guna …a boš sladoled in stegnem jezik, da bi ga polizala, pa ga seveda zgrešim in si ga prpopam direkt sredi čela, direkt v tretje oko….hahahaha….hahahaha….

No pa seveda sem učeri hčerki dala tole knjigo (psi)…sej hčerka je opazila, da se mogoče mal težko ločim od knjige…hahaha….pa je seveda lepo vzgojen otrok in je rekla, da nej jo še kar mal obdržim, če hočem, da se nč ne mudi njej z branjem…hahahaha…..ampak, njet sem rekla…hahahaha…..dvakrat sem jo prebrala, živela sem noter v njej oziroma je ona živela v moji glavi…ko jo dobm nazaj se jo bom spet z največjim veseljem lotila, zdej pa rabm mal premisliti, sem ji rekla in Zofka je knjigo veselo odnesla…hahahahaha…..

matr, tale teorija treh prijateljev v moji glavi, kuker Racio, Emocio in Instinkt, je men res bomba…zdej so mi moji prepiri v moji življenski zgodovini v glavi velik bolj razumljivi…hahahaha….sej, da bi jst zdej fuulll iskala razmerja med njimi v moji glavi….njet…to mi je nekak zaenkrat še čist brez veze…jst sem se namreč najdla skor v vsaki zgodbi, tk, da sem si rekla, da se z razmerji pri sebi zaenkrat ne bom ukvarjala, niti me prou posebno v tem momentu ne briga…hahahaha…….vesela sem za tele moje prjateljčke v moji glavi in se mi zdi, da vsak dan bolj spoznavam svoj svet in najbolj mi je ušeč, da mi prihajajo v misli dogodki iz mojga lajfa, kjer sem doživela al neko kao blaženo stanje, kuker ležanje v travi, kot otrok in pol sem dobila fulll volje in sem jo spet začela po domače rečeno srati dalje…hahahahah…..hahahaha…..ampak, ko sem jst doživela eno takole stanje, je bil v moji glavi čudežen mir in neverjeten filing harmonije v meni….hahahaha…..sej prou velikokrat se mi ni dogajalo, u bistvu skoz manj, čim starejša sem bila……hahhahahaha……jst sem že čist pozabila na te moje dogodke in zgleda, da mi jih je knjiga odprla….hahahaha…..zgleda, da res usak knjigo doživlja po svoje…

usem nam skupi želim eno prijetno nedeljo…pa sej veste, kakšno si zapojte, pa je tanarboljš za use naše prjatle al u glavi, al pa okol nas…in mantra…hahahahaha…..čist zraven paše…hahahahah….

slišmoWacko

Lepo je če deliš