Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Br dan,

ejga, učeri mi sploh ni blo potrebno indijanski ples zakurblat za dež…….hahahaha…….se je uscal bogato…..hvala, hvala…..pa tud brez neurja, pa te zadeve…..tk, da hvala za vodo, moji rezervarji so spet mal polni….no, ja na pol polni…….hja, al pa pol prazni……..hahahahahaha……

Drgač sm pa zdele jst tud mal pr nogometni evforiji…..hahahaha…….tkle je, k so naši pač zapustili prizorišče dogajanja, sem si pač izbrala drugo moštvo, ki mi je domače in to so Nizozemci, sem namreč živela nekaj let na Nizozemskem……ene sedem let……pa sm šele tam spoznala, kaj pomeni evforija v nogometu…..hahahaha…..tk, da jst navijam za Nizozemsko……hahaha……pa še tanajboljš bi mi blo, da bi igrali z Nemci…….hahaha……se spomnem, k sm živela ob enem obmorskem kraju na Nizozemskem in je blo vedno polno turistov, še največ Nemcev……pa so enkrat eni Nemci spraševali za smer v naslednje mesto in so jih moji frendi Nizozemci poslali čist v napačno smer……..hahahaha…….pa sm vprašala zakva so oni zdej tole zagodli nemškim turistom……..pa pravi eden…..a veš kva prau moja stara mama……no, kva…….pa prau frend….moja stara mama prau, da nej nam nazaj vrnejo kolesa, ki so jih pokradli takoj, ko so kapitulirali, da so jo lohk hitrejš odkuril nazaj v Nemčijo……….hahahahaha……..pač Nizozemci imajo že mal v krvi, da ne marajo glih Nemcev, pač zarad druge svetovne vojne……..sej vem, njihova egojeba…….hahahaha……

Tk, da jst navijam za Nizozemce, mam svoje argumente…….hahahaha……….

slišmoFlower

Lepo je če deliš