Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Halooohahahaha…..

hahahaha….zmajeslovkaThumbs Up…hahahaha….matr, da sem se narežala…..juhuhu….in hvala, hvalaClap …..

V tem času, k se nisem nč javla sem natrenirala v kuhariji še pite, štrudle, bureke…..njami……tk, da veselo pečem domač kruh, sladice pa tut pite na slano, recimo z blitvo….sem visela na češnji in dan kasneje hudo dobro pito nardila, matr kolk se hvalim ane….hahahaha….priznam, da je moj ego na 1500….jasno mi je, da večina žensk pač obvlada vse tele stvari….svaka kaka….. kuharija mi kar laufa, ampak tele sladice, ki jih blazno rada jem, do zdaj nisem obvladala…lih dons sem dobila borovnice, pa maline, pa ribez, tk, da po vsej verjetnosti jutri pečem…hahahaha….evo zmajeslovka boš počasi dobila konkurenco v sladicah…..kar se pa čokolade tiče, je pa ne jem lih dost, mam rajš tele domače sladice…..njami…. v kilograme se men nč ne pozna, pač jem, kar mi paše in kadar mi paše, kile mam pa skoz iste…..hahahaha…zgleda, da mi kurjava po telesu dober dela……..jupiii….

drgač pa moj vrt laufa k svina….brokoli in blitvo že bogato jem, da o solatkah ne govorim, pa domač grah imam tut že na krožniku in lih danes sem odrezala prvo zeljnato glavo…..juhuhuhu…. hvala mati zemlja in oče sonce…..hahahaha…..vsak dan si naredim iz svežih zelišč, kuker melisa, meta, materina dušica….prima ledeni čaj….na zdravje….tut plevela po vrtu nimam lih velik, tk, da tale metoda z zastirko in seveda moja gnezda, ki sem jih nardila namesto gredic delajo k urca…..hahahaha…..tik-tak grem na obhod po vrtu in tik – tak postorim stvari…. imam tik-tak meditacije v jutranjih al pa večernih urah……hahahaha…..to so men tanartaboljše meditacije, sem čist povezana in v vsej praznini z vsemi veternicami in faktorji skupaj…hahahaha…po drugi strani so pa tut praktične take meditacije, imam vso zelenjavo na vrtu, ker se mi preprosto ne da več letat po trgovinah…sicer moj vrt nima lih nalepke bio al pa eko, ampak jst se itak ne ukvarjam z etikitranjem, to delo prepuščam z največjim veseljem drugim…..hahahaha…

matr, da se še mal naduvam, sem dva dni tut kar neki lisičk najdla, pa tut moja frendica, ki se je preselila v teh dneh iz tujine nazaj v Slovenijo je našla svoje prve lisičke….pravjo domačini, da se bo sezona verjetno konec tedna al pa drug teden začela, da mora sonce še svoje narest…..upam, da majo prou, ker tele lisičke z domačimi jajci so ble bomba….pa tut neki kozarcev posušenih zelišč sem že pridelala, kuker bezeg, melisa, meta,tropotec, zdej čakam lipovc, da zacveti, tk, da men pehta oddelek laufa….hahahaha….

hahahaha….zmajeslovka….matr, sem si predstavljala sebe kako tovorim kozmetično torbico polno krem in ostalih blabla pripomočkov tkole po svetu….hahahaha….njet….to pač preprosto ni za mene…se spomnem k sem bla enkrat direktor…hahaha….sem si seveda namazala trepalnice s špiralo, pa mal šminke na usta…….hahahaha…čez eno uro sem bla že vsa razmazana, kuker sem si z roko mal oči pomela…hahahaha….. takrat sem se odločila, da pač nisem lih modelka za pobarvane frise, pa mam drgač indijance čist rada……hahahaha…za obrazno kremo imam najraje domače hladno stiskano olivno olje…..če sem pa na morju, tut ne uporabljam nč druzga kt olivca al pa po navadi nč, sem tut ena taka baba, da kmal porjavim in nimam nč skupnega z rdečo barvo kože, seveda pa tut nisem tip za izležavanje na plaži….največkrat me najdeš v bližnjem bifeju al pa s kakšno knjigo v senci……tut nisem lih tip za na morje, mam pa rada potepanje al pa taborenje ob kakšnih rekah…..letos bom z veseljem na dolenjski rivieri, sem kar bela jadra razpela, kuker za senco čez spodnjo teraso in jo že prou fletkano jadram…hk..hk…na zdravje….smo lih zadnjič odojka pekli…..no, ne jst, ampak sosed, pa tut srnin golaž so kuhal na ognju, tk, da sem se najedla domačga mesa k tavelka….hahahahaha…..hvala sosed…sej zdej so pa rekli, da bo naslednje mogoče jagenjček….preprosto povedano fantje obladajo pečenje na prostem, jst pa rada jem….hahahaha…..

lunca je pa danes resnično čudovita….vsa okrogla in žareča….se bom dons še mal z njo družla, sej drgač sem pa bolj kura…..kuker zjutraj zgodaj vstanem in grem tut s kurami spat, no, ja, če sem na žuru pol lohka tut dva dni ne spim…hahahaha…drgač pa z veseljem spim svojih osem ur in se nč ne zbudim, kuker za scanje, pa te stvari, pa tut sanjam ne velik, no, ja, vsaj nč se ne spomnem….hahahaha….sem pa več sanjala pred leti, ko sem padla v svojo zgoščenko samospoznavanja al pa egojebe….hahahaha…..pa mi je danes tut razumljivo….sem pač norc, kt norc, pardon nebulistični norc……hahahaha….

se pridružujem tasirijoznemu pozdravu iz sirijusa, kjer se baje vsi resen pišejo, pa nč jim ni treba zgleda jest, ker zakajajo tazelene zadeve….hahahaha…hahahaha…..se mi je zdelo, da morjo tazeleni od nekod izhajat….hahahaha….

pozdravčke vsem iz nadmorske višine al pa nižine 333 metrov iz hišne številke 33…..tuki smo vsi čist skonektani in se nam vse veternice, tut tiste v glavah vrtijo lih prou…hahahaha…..hahaha…..

slišmoWacko

Lepo je če deliš