Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Halohahahaha…..

juhuhu….zmajeslovkaClap……..bravo nebulistka……hahahaha……..sej, člouk mal manjka, pa je cel internetni razvratThumbs Up…..hahahhahahaha…..ta prjava je pa bombaClap…..hahahaha……..hja, kuker si tut ti ugotovila se mi pač mal rola v stilu Mona Lize……hahahaha……matr, sem mal premišljevala kako bi jst opisala stanje, ki ga pač doživljam zadnji teden….hahahaha……..pa seveda se mi zadnje čase use mal meša u mojih možgančkih….pač, berem tole knjigo (psi), pa učasih ne vem več kje mam glavo, pa kje mam rit, pol mi je kar nenadoma use čist preveč jasno, da je že kar mal kuker u stilu Jamesa Bonda……hahahaha…….. sej pravm, cela scena………hahahaha……hahahahaha……pa se mi zdi, da lohka čist po domače rečem za svoje stanje, ki ga trenutno doživljam, da sem noseča sama s sebojGeek…….pol mi je pa čist useen kva si zdele kdorkoli misle…….hahahaha……sej še sama ne vem, kva nej si mislimWacko……hahahahahaha……pač norc, kt norc…..hahahahaha….hahahaha…

ejga, dekleta tale 25. maj sta prima pogruntale….hahahaha…..hahahaha……men je u mojem otroštvu, pa mladosti u bistvu 25.maj pomenu dan ljubezni…..hahahahaha……sej pravm, jst sem že učasih use mal čuden pomešala in po svoje doživljala in si razlagala…….hahahahaha…..tk, da men se komot mal meša že moj cel lajf, pa pač nobeden lih ni opazu, zdej je pa vun bruhnilo…..hahahaha…….hahahahaha………ma, ja enkrat mora…..hahahaha….kva pa čemEmbarrassed…….hahahahaha…..hahahaha…

sem dons zjutraj na sprehodu po gozdu pela guno pesmico….love is in the air….everywhere I look around……love is in the air……any time of the yearHeart…….hahahahahahahaha……hahahaha….

slišmoWacko

Lepo je če deliš