Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Bog dej,

ejga……prou ponižno javlam, da pr ns mal smrdi po nevihti…….tk, da sm mal vrt oplela, pa te zadeve, pa cev sm si naštimala v zbiralnik za vodo, no, cev iz žleba…….hahahaha….tk, da jst sm prpravljena s tremi praznimi rezervarji…..hahahahaha….sm prevzela vso odgovornost, seveda v svoji situaciji……..pa nč zdej ne molim, da nej pada dež, ampak ne toča, da mi ne bo zbila po vrtu vso zelenjavo…….hahahaha….njet…tud kakšnih drugih tehnik za kao moja željena stanja brez toče ne delam za tole vremensko situacijo……..hahahaha…….ampak čisto preprosto zaupam in naredim vse kar je v moji moči v tej situaciji, kjer sm se znajdla……..kuker nevihte, pa te zadeve…..hahahahahahaha…….nebulistična praznina…….hahahahaha……lohk se pa zdele začnem ukvarjati z nevemkerimi tehnikami za željena stanja in jih kao doživljam………hja, to pol pomeni, da hočem eksplecitno stanje z dežjem in ne toče……hahahahaha……….pol delam tehniko iz prepričanja, da ja, seveda, takle vreme je, nevihte pa toča so napovedane, ampak jst sm prepričana, da kljub vsemu obstaja druga realnost, kjer toča lih pr men ne pada, ampak lepo zmerno dežuje in mi napolni rezervarje, ker…….hahahaha…..bog ne dej toča…….hahahaha…njet, ne delam nobenih tehnik, ampak sem pa nardila vse potrebno, da zberem vodo, ker mi jo je lih učeri zmanjkal za zalivanje rož, tk, da so mi že enkat s trahtorjem, pa cisterno prpelal………hahahahaha……….in seveda nebulliziram, svaka kaka nebulizmu……..hahahahaha….mi prou paše………hahahaha…..sm čist v svojmu nebulizmu……..hahahaha…..

Tk, da, evo, sm se spomnila….hahahaha…..k, sm plela na vrtu, mi je uletela ena taka čist navadna zgodbica, ki pa se mi zdi, da se dogaja kar velik po naši ljubi zemeljci…….tk, da mislm, da smo vsi kar mal avtorji tele zgodbice……oziroma glavni igralci……hahahahaha…ampak razlaga in opis zgodbice je pa na ravni vede oziroma znanosti, ki se ji reče “nebulizem”, tk, da z ozirom na to, da še nimam registriranih nobenih članov, ampak po ogledih se vidi, da je pač kar neki,/ to pomeni, da sm se zdele v konkretnem primeru bolj razumsko skromno postavila…..hahahah….ker ego) zanimanja za mojo znanost……..hahahaha….ampak razumsko v realnosti, ki jo zdele dožćivljate, dejstva pa te zadeve…..hahahahahahah…….. vodim v ogledih…….matr sm nabila zdele XXXXXXXXXLLLLLLLLLLLL samopomembnost, a čutite, no, ja jest lohk čutm, vi pa lohk razumete, kakor pač razumete………..hahahahahaha……..juhuhuhuhuhhuhjuu……sej samopomembnost je itak stranski produkt razuma………hahahahahaha…..in jst sm jo točn zdele nabila na petstošestnajst……kuker mam največ ogledov na forumu….hahahahaha………to je moja razumska samopomembnost…….hahahahahaa……to je preprosto al pa po domače stranski produkt mojega razuma…….k, če ga zdele tkole pogledam,v tem momentu “zdaj” ne morm druzga rečt, kot, da je samopomembnost sama sebi namen, torej vzdržuje sama sebe……hahahahahahaha….evo sm ji že vzela naboj in sm vam hvaležna, da me tkole podpirate…..hahahaha……prouzaprou sploh dovolite, da me gverate………hahahahaha……..to pa je sprejemanje v nulo al kva……aja, spet sm si nabila samopomembnost……..hahahahahaha……….le zakva……..hahahahahaha…….marbit zarad moje vede, pač nebulizm……..kakršnikoli izem se je po moje začel preprosto…ideja-delovanje, ki je seveda nasprotna realnosti tedanjega družbenega dogovora….občutki……. in, ko je prerasel v evforijo…..hahahahaha……je začel delati samomor, se pravi postal je komercializacija……..hahahahahahah….cajt teče v obeh smereh…….hahahaha……in ne samo iz preteklosti v prihodnost…..hahahahahaha…..tk, da mate čist prou, da se kot član pač ne registrirate, ….čestitam, nism mislna, da ste tolk razumni……hahahaha….ampak iz varne razdalje pač opazujete……varnost je varnost……hahahahaha……mam čisto razumevanje za realistično al pa iluzorno varnost…..hahahaha….ampak jst mam pa še vseeno največ ogledov……hahahaha…..a to marbit pomeni, da mam že kakšen družbeni status na forumu, al to pomeni, da me iz usmiljenja berete, kuker, evo pustmo babi, da se izrazi, s tem ji pomagamo v njeni egojebi, sej vem, da me razumete…..kdo bi si pa želel tako egojebo k jo mam jst……hahahahaha……hahahaha……..tk, da vi ste lohk vsi pomirjeni, moja egojeba je sam ena….hahahahahaha……blazno ste fajn, pa te zadeve…..pa res mate empatijo zlo visoko razvito……hahahaha……hvala, hvala…..

No, evo, pa sm spet mal blabla…….pa tista zgodbica k sm jo omenila……hahahaha…..aja, tkle gre…….nekoč je živela Rezina in je srečala enga Rezota…..hahahaha…..no, ja u glavnem po nekaj rezosrečnih letih ( jst mislem, da tele besede novte najdl v nobenm slovarju, ampak to še ni rečen, da ne obstaja…..hahahahah…..)…..evo po nekaj rezosrečnih letih, so prišla tud rezosrečna nasprotja, nesoglasja in rezosrečna leta so se prevesila v rezonesrečna leta…….hahahahaha……no, pa sta se rezosporazumno ločila in se še mal prepirala okol tega, komu pripada pes…..hahahaha……apak, evo Rezina in Rezo sta nekak rešila in šla vsak po svoji poti naprej in lejga šmenta, rezina sreča rezota številka 2……hahahaha…bilo kuda rezo svuda…….hahahaha…..no in tale številka dva jo pa res zastop, razume, sploh se ma fajn…….hahahahahaha………pa začut rezina da jo neki žolč daje…..hahahahaha….pa si misle, ejga jst jo grem k bioenergetiku, bo on tole spedenal….hahahaha……pa ji bioenergetik rreče, nej mal pove o sebi, kaj jo muči, pa te zadeve…..in jo posluša in seveda vidi, kako se ji obraz kar razjasni, ko govori o rezotu številka dve,ugotovu je, da rezina rezota številka dve začuti direkt v srcu, srce se ji naravnost vzradosti, pa te zadeve, ko pa govori o Rezotu številka 1……hahahaha……pa bioenergetik opazi, da se ji vse nekako skrči, zmanjša……torej, je bioenergetik ugotovu, da ima tanarbolj verjetno blokado energije v dogodkih z rezotom številka 1 in, da jo žolč daje po vsej verjetnosti, zarad teh blokad….pa te stvari…….sej vem, to je bil pač nebulistični bioenergetik, za tega ni potrebna licenca……hahahaha…..tk, da ji bioenergetik bilo keri lohk priporoča, da misli sam na Rezota številka dve in bo vsa srečna, nasmejana, fulllll da best…….sploh čim večkrat……..Rezota številka dve pa pač pozabi, ker ta ji je itak sam žolč prnesu…….hhahahahah……in pol k mine ta rezosreča številka dve, pride pač rezo številka tri…..pač….bilo kuda rezo svuda………hahahaha…………lohk se pa rezina začne tud samospoznavat…..hahahahaha…..ampak pol bi se morala vprašat, zakaj pa men dela tako telesno reakcijo rezo številka ena…….in seveda je odgovor čist komod, zato, ker je tak in tak in tak in tak……hahahahha……..pogojena razlaga …….hahahahaha……, pač na razumu……….hahahahaha……dokler človek pač ne umre……hahahahaha….sej, recimo ena taka za tiskanje majc je “”””””povsod drugod vam lahko spodleti, umreti vam sigurno ne bo…..””””
hahahahahaha……..tale stavk ni v mojem zelniku zrasu……njet….tole je reku Carlos Castanjeda na eni izmed svojih delavnic……hahahahahahaha……..bravo Carlitos…..hahahahaha…. no, zdej pa lohk zamenjamo imena…..a kako….hja, rezotu številka ena damo ime pponižnost, rezotu številka dve pa obilje…..pa še enkat preberte zgodbico………sej veste, jst sm en norc……..hahahhahhaha….pa lohk tud besede pa imena menjam…..hahahhaa….v nebulizmu je vse mogoče……torej……

Drgač pa ne pozabit, da sm jst kot rezina spet nabila samopomebnost točn v tem zdaju iz use praznine….z vso povezavo z vesoljem……če nebi tolk dobr doživljala svoje praznine….hahahaha….ne bi bila najbolj obiskan podforum foruma…..še na klepetalnici ni tolk zanimanja, kot ga je za nebulizm……hahahahaha…..seveda se pa
spet prou ponižno zahvaljujem za tale plac tuki, pa da me tolk časa gverate……pa blablablablabla…….hahahahah….mam pa prvo mesto……a ni to razumska samopomembnost…….hahahaha…….kuker največ klikov na forumu…..no, ja lohk me zdej tud sabotirate….hahahahaha…..lohk me ukinte…..hahahaha…….kar čte……hahahahaha……nimam nobene notranje občutljivosti več, tud nobene biološke razlage se ne bom šla, kar se pa tiče družbenega dogovora, pa tud nism nč podpisala…….hahahaha……mislem pa, da zarad notranje občutljivosti, biološke razlage in družbenega dogovora imamo svet, kakršnega zaznavamo, preprosto za dejstvo…..hahahahaha…..kje je pa dinamika…..hahahahaha……..dejstvo nima dinamike…….hahahahaha…..življenje prihaja iz življenja….hahahahahaha……….

Matr, France, zdele si mi pa spet uletu……ta Prešernov France……zdravljica pa te zadeve…..hahahaha…..pesnik…….kuker slovenska himna……..hahahaha…..pa dohtar……hahahahahaha….pa pijanec…..hahahaha….pa oče nezakonskih otrok……hahahaha…..matr France s tabo se ga pa da žurat……hahahaha…..pa še cela Slovenija te pozna…..hja, to je mal manj kot dva miljona ljudi……hahahaha…….a poznate Prešernovo vero………..hahahahaha……..tkle gre…..

KAR JE, BEŽI….
AL BEG NI BOG….
KI VODI VEKOMAJ V NEBO…..
KAR JE, KAR BLO JE IN KAR BO……..

France…………..namaste….Heart

slišmoFlower

Lepo je če deliš