Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

halo, štabovi…..Big smileClapBig smile
Clap
hahahahaha…..halo, halo štabovi, dal se čujemo…..izgleda, da je kod nas mirovanje…..i u šumi ništa novo, samo sam pronašla lisičke……hahahahaha………sem se že na gobarskem forumu hiter pohvalila, beri naložila….hahahahahahahaha……..tk, da kvota nalaganja za dons je dosežena…..hhahahahah……ali pa tudi ne……hahahahahaha….

hahahahaha, Strelka, ti si res en fajn model…….preprosto in resnično me nakrohotaš…..hahahahaha…….zdej pa , kako se ti z mojo preprosto resnico krohotanja soočaš, je pa tvoja zadeva……..hahahahaha…….simple ane…….hahahahaha……

A zakaj pišem…….hahahahahhaha……..iz čisto preproste resnice…….ker rada pišem…….hahahahahaha…….simple ane……..a si predstavljate, da jst tkole pišem in se blazno matram zraven……hahahahahaha…..njet ……..ne gre…….preprosto, rada pišem……..hahahahaha…..resnica je pri meni zlo preprosta…….večina stvari delam zato, ker jih rada…….hahahahaha……..še, ko se odločim, da bom pospravila, pač uživam pri pospravljanju…..hahahahaha…….dons bom uživala pri kuhanju lisičkinega golaža s polento….hahahaha…….pa še uživala bom, ko ga bom jedla……hahahaha……pa še uživala sem, ko sem nabirala lisičke……..hahahahaha……preprosto stvari delam zato, ker jih rada in v delu in delovanju uživam…….tut z vrtičkanjem imam en kup užitkov in vsak dan spoznavam kakšne nove zadeve in, kar sem se v življenju naučila, prouzaprou vsakršnjo znanje, ki ga imam, mi pride prou……hahahahaha…..sem se pa odločila, da si bom razširila znanje o gobah……..matr, kolk vellik gob je v gozdu, jst poznam pa sam jurčke, lisičke, brezovčke, turke in marele…….tk, da sem si rekla, da si bom ubodla eno gobarsko delavnico……….kle mi znanja čist manjka……..hahahahaha……in prou z veseljem si ga bom nadgradila……..hahahahaha…….bom čist uživala v pridobivanju novega znanja…..hahahahaha…..že zdej uživam……..hahahahaha…….

hahahahaha……jst prevzamem čist vso odgovornost za tele nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo…….hahahahaha……..si nikol nism mislila, da bi bile lahko nebuloze neka metoda zdravljenja………hahahahaha…….matr je fajn, ane……še vedno pa je moje prepričanje okoli zdravljenja, da vsak človek lahko zdravi in ozdravi le sam sebe, če seveda hoče, kle mislim na strahove, odvisnosti in ne na zlomljene roke in noge…..hahahaha……vsak človek se lahko odloči vsak moment, da se začne samospoznavat in, ko mu je to namera pride tudi do samospoznanja…..in nihče, čist gotov da nihče ne more to nameravati namesto njega……samo človek sam lahko s svojo namero pride do samospoznanja, nihče ne more tega nameravati namesto njega…….hahahahahaha…..Wink

In vse, kar je človek doživel, so preprosto njegove izkušnje……in vsak ima svoje……ne se primerjat……vsak skozi svoje izkušnje doživlja življenje, ljubezen, žalost, veselje, ljubosumnost, strah………to se mi zdi fer in logično…….in v središču vsakega našega dejanja, navade ali reakcije je skrito prepričanje……..hahahahaha…….in najboljša detektivka, ki sem jo kdaj koli doživela, je bila v iskanju izvora mojih prepričanj……hahahaha……..pač, včasih sem bila prepričana, da zdravilci zdravijo…..hahahahahaha…….dons sem spremenila prepričanje…..hahahahaha…..in dons imam prepričanje, da nobeden drug ne more odstraniti-pozdraviti glavnih vzrokov bolezni, problemov, strahov….blabla, samo človek sam, če se je za to odločil…….vsi drugi lahko samo pomagajo s tem, da pač delujejo kakor pač delujejo…….eni so dohtarji, drugi zdravilci, tretji šamani, bioterapevti…….blablabla…..in vsi lahko pomagajo, ne morejo pa odstraniti glvnih vzrokov strahu……hahahaha……..te lahko odstrani le človek sam, ko se pač odloči in jih hoče spoznati……..sej je logično, da človek ne more naprimer odstraniti strahu, ki ga fura, če ga prej ne spozna…….seveda pa mora človek hoteti se samospoznavati in hoteti priti do samospoznanja, noben drug ne more tega hoteti namesto njega, no, ja mogoče lahko, sam tko lih ni rešitev…….hahahahahaha……simple ane……..hahahaha….no, ja tko, jst mislem……hahaha…..pr men je vse bolj preprosto…….hahahahaha……žal, je vse še bolj preprosto Wink……hahahahaha…..zato pa rabimo naš racionalni um, da lohka kej zakompliciramo……hahahaha…..no, ja za popis stvari , al pa za natančne analize, kje recimo ležijo izvori naših prepričanj, je naš razum kar dober Clap……hahahaha……bravo razum……hahahaha……hvala, hvala, za tale moj razum……hahahahaha….in to mislim čist resno in čist preprosto…..hvala…….hahahahaha….sam jst res nism sam moj razum in moje telo……hahahaha…..kuker davčna pa matična, pa diplome, pa otroc,pa hiše,pa te stvari ……hahahaha……….hahahaha…..razum je sam del moje zavesti in ga je pač fajn uporabljat……hahahaha…….hvala, hvala…..kuker je tut fajn uporabljat hišo, če jo človek ima, pa otroke, da pomagajo pri vsakdanjih opravilih, da se naučijo naprimer tut vsakdanjega dela in ne samo zbiranja znanja v šolah, pa vse stvari je fajn uborabljat in ne samo imeti……tut uporabljati…….sem bolj praktične narave………hahahahaha…….

ma, ja……jst sm še vedno en norc in to so še vedno nebuloze…….hahahaha……….pa enkrat sem že napisala guno…..hahahaha…..a kero……evo, tole…….LAKO SE SPREMA, KAD NEMA ŠTA NEMA……hahahahahahahaha…………….bodimo v cvetju al pa men se boljš sliš bodimo v rožcah Big smile……hahahahahahaha…………..

slišmoFlower

Lepo je če deliš