Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Br vecer,
evo mene doma…..res imam prijeten domek….pa lepo naravo okol…..tk, da sem cist srecna…..zuni je crna tema……pa kako lepo svetijo zvezde……mmmmm…….lepo…..kaksna tisina…..samo zuborenje reke iz daljave se zamolklo slisi, ceprav je kar ene 500 metrov dalec….ja…..je bolj dinamicna reka., to zuborenje….ta crna noc……….popolnost trenutka…….ne more bit leps…….

V kaminu mi ze gori ogenjcek….. nezno….ne udarnisko…..nezno……zraven domuje kamen Celestin……res je lep……kaksna globina v temnomodri sivi barvi…..pa kaksni kristali……vuuuaaauuu……pa svecke sem prizgala…..fulll sveck….jest jih obozujem…….mam rada bolj intimno svetlobo…..majhne lucke…..za osvetlitev kotov……..je lepa svetloba…..ne moti……joj kolk mi je pa lepo zdele……sem tud na gong ene pol ure gongala……sem ga pogresala……..tkole pol ure gonga me cist prenovi……res so zdravilni tile zvoki……..sopajo skoz vsako celico nasega telesa…….mmmmm….cudovita masaza…..tkole, ko igram gong…..po nekaj minutah cist zastekam kje imam mogoce zastoj energije…..vse je v igralcu…..kakor se pocuti igralec….tako igra gong…..ce je gonganje zaradi razkazovanja…..se takoj cuti……ce se clovek ne pocuti povezano z vesoljem v trenutku…..ne cuti res praznine, kajti v praznini ali v brezpogojni ljubezni, je clovek lahko eno z gongom….in takrat ima zvok resnicno moc……energija zvoka je visoka….takrat ima popolno moc trenutka……….

Tko, da z mojim fotrckom je vse v najlepsem redu……pravi, da je mogu res dobrih osem desetletij cakati, da se ponovno rodi……hahahah……. poka vice…..pa kar plese……ga vsi mal mirimo, pa pravi….hahaha….da je ze dost star….da ve, kaj mu pase…..hahaha……energija dela …….hja, tkole……fotra infarkt….pa se pokaze….na plano kaksen brat, ki je kej zameru, karma – vzrok-posledica pac…..pa pol ni prsu…..na obisk do fotra…pa do mami…..kar dolg casa…..in evo….fotra kapne…..pa se vrne tudi izgubljeni brat s svojo familjo…hahahaha….kao, da nc ni blo…….hahaha….kako lepo res dela ta energija….tko, da fotr je srecen….ima spet celo familjo na kupu, mami srecna……in evo….jest tud., …..pa moj pesjanar je tud cist srecen, k je prsu nazaj v svoj okolis…..hahaha…..je dons ze tulu….ene dvakrat……je pac s Kavkaza……res tuli…….cist pravilno…….aauuuuuu

Tadej, hvala za knjige…..pa hvala…za posvetilo in podpis…….tud, ce te neb poznala….bi po podpisu vedela, da si mogocen…..impozanten……samovsecen…….bojevnik…….pa pri imenu odkrito pokazes neznost…..zanimivo…..hahahaha…..sej ves, jest sem en norc…ne me ganjat……hahaha…..mam zdele full za delat…..pa rada bi tvojo bioterapijo prestudirala…….tk, da peace ….pa te stvari……..pa radi se mejmo……

slismoHug

Lepo je če deliš