Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Hmmmm…tale dez…voda….men pase….pa ceprav sem ogenj….hahaha…
Marbit en mesec kasneje, k sm zacela vadit doma svojo krija jogo in dihanje…mi uleti knjiga nasega mojstra Tadeja – Preseganje vedenjskih vzorcev….hahaha…..
Evo jest dobim knjigo v roke in mi ze takoj gre prva stran cist na zivce, hja…barve…barve so mi ble vsec, ampak tale obraz zenske mi je sel pa nad na k….c, hahahaha, a zakva??? Hahahaha, kar pogllejte naslovnico…a je tale zenski obraz na naslovnici marbit srecen, vesel…zadovoljen….hmmmm….men osebno je sel obraz pac na qurac….hahahaha….in takrat sem se ze mal naucila, da tist k gre men na zivce, tam….tam moram brskat….sej tam, k sem zadovoljna, kva nej zdej brskam….hahahaha……
Evo, jest taprvo kazalo skoz in jest srecna, kot ze dolg casa ne, kajti evo cakre…juhuhu…in to podrobno…to je blo glih tist, kar sem tocno v tistem trenutku rabila, ker sem imela kar neki odprtih knjig okol caker, sam nisem bila glih zadovoljna z razlagami, sej…povsod sem kej dobrga pobrala, to ziher, ampak ….njet glih zadovoljna in evo Tadej razlaga….jest berem….pa Bog, pa namen zivljenja, pa Karma, pa evolucija vesolja…pa morfogenetska polja…..pa avra…evo…pa pridm na cakre…pa spet najdem neki o meredianih, ki so me tud fulll zanimal, ampak o tem drugic, tk, da cakre….in evo prvi moji podcrtani stavki…..ze prepisujem….
“””Bolj razvit je nas odnos do podrocja, ki je v domeni posamezne cakre in bolj “zdrava” so nasa prepricanja in stalisca v povezavi z njim, širši bo spekter prejete energije in informacij…””””

Pa evo naprej mam podcrtan spet fullll pomembno “””””Strah obicajno sprozi nek dogodek, ki ga zavedno ali nezavedno povezujemo s situacijo, v kateri smo bili nekoc ranjeni, sedaj pa se bojimo, da se bo podobna izkusnja ponovila, pogost razlog pa so tudi zunanje vezanosti odvisne od nasega dozivljanja sveta. Nekdo lahko npr. moznost, da bo v nekem poslu, v katerega je investiral, izgubil vecjo vsoto denarja, prepozna kot katastrofo, drugi pa bo le odmahnil, ces- saj gre le za denar. Najpomembnejsa razlika med fizioloskim in psiholoskim strahom pa je v tem, da se je pri fizioloskem obicajno val energije, ki ga je strah sprozil, sprostil v boju ali begu, pri psiholoskih pa do taksne energijske praznitve ne pride, ampak povecan energijski impulz razjeda telo!!!!!!!!!!”””””””””

Ko pa sem zacela brati o drugi cakri, kjer je nas osebni prostor in kjer so psiholoske meje….in …..pa so naslednji Tadejevi stavki podali moj najpopolnejsi opis mene in moje takratne veckrat desetletne preteklosti…. evo ze prepisujem….
“”””Pogosto imamo opraviti z ljudmi, za katere je znacilna vzkipljivost ali izbruhi jeze, a to ne pomeni, da so do nas dejansko sovrazni. Taksno vedenje je pac znacilno za zelo temperamentne ljudi in pogosto gre zgolj za vedenjski vzorec, skozi katerega morda izrazajo le silno voljo do zivljenja. Renicna sovraznost je povezana z zajedlivostjo, znasanjem nad drugimi in okolico. Ko temperamentni ljudje dozivijo kaj neprijetnega, je tudi njihova reakcija silovitejsa:””””””……..evo, to sem bila preprosto jaz….se spolnem, k smo sli pred desetletjem na juzno u eno gostilno pr Kranju na kmecko pojedino pa sevda je bla kisla repa, pa kisu zele zraven….evo nas je blo ene sest, mi dobimo mizo….ze vsi fulll lacni….evo jest taprvo probam kisu zele pa repo…pa probam…se enkrat…pa se enkrat…pa mi zacne utripat zila na vratu na desni strani, frend me gleda…aj kej narobe???? …pa te stvari…..evo jest sm ze eksplodirala…ejga gospod kelner …a lohk mal….ja prosim gospa….tale zele…pa tale repa …tole pa ni ama cist nc kisel, pa ne sam to …se slan ni nc…tole je vse skupi en sranje, sej klobase so kul, ampak zele..pa repa…kelner me gleda ….pa prav…ja gospa…do slej se se nobeden ni prtozu…pa smo ziher prodal ze cez sto porcij…hahahaha to je blo pa za mene glih tk, kt za bika rdeca cunja..hahahaha…..pa se men cist zmesa…in takoj…je bil kelner zamenjan…nam osebno pa je stregu sef naprej….vsi okol nase mize, k so pa tud zele pa repo jedel so pa zacel solit….hahahaha….
Sej tkle so moje zgodbice o moji egojebi se prov zabavne….sam …kva k je ta moja zila ze cist prevec pokala, clovk rata tud zmatran…..hahahahaha…pol pa se ugotovim, da je to en mojih vedenjskih vzorcev, ja hvala, sej neb blo treba plosk…plosk…plosk….ampak, jest ne bi bla jest, ce ne bi vzela v roko kuker Sherlock Holmes povecevalno steklo in dejmo zdej vzorcek ajde…. pridi mamici….hahahaha…se dober da sm zraven studirala pac Lazareva….ker jest sem imela vse….vse odvisnosti….vse vzorce…ni, da ni….hja, sej priznam, nisem jih glih kuj vidla…sem se borila kot lev-moj ego je bil fullllll prefrigan, dolg casa nism vedla, kaksno mantro nej se zmislem, da ga zajebem…jojmene….ampak evo najdla, tole je bla moja mantra in pika :::: JEST MAM VSE, sam da je neki mal bl pr men poudarjen, neki pa tko skrit……da sem mogla na pomoc poklicat cist cel astral…hahahahaa, da sm jest u seb zadevo najdla, kajti nemene jebat, jest imam vse in pika….zmeri me je pa zanimal….zakva morem jest zdej vse to imet…pa moji tastari…pa vsi drugi…in jest sem enostavno mogla prit zmeri do konca, poseben, ce je to odvisen od mene, pa, da ni na skodo drugemu…pol pa sploh……hahahahaha…..

slismoSmile

Lepo je če deliš