Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
zlati rez wrote: Hejga…
juhuhuhu….bilo kuda nebulisti svuda……juhej…
matr zmajeslovka, še dober, da ti je janko spasio življenje…le glej, da ga boš dost pila, da novš res mela en kup problemov….sem pogruntala, da sploh ni važen kwa člouk pije…glavn, da ga pije….hahahaha….js naprimer zdele spet čajčkam…. mam lih dobro misel v šalci in je prou čist zares dobra…na zdravje…..
kar se pa zobarjev tiče sem pa jst tut zadnje čase kar velik v njihovi družbi….hahahah….mam protetiko že čist pretečeno, tk, da dobivam nove zobe, kuker mostičke pa te stvari….sem pa zobarco čist strenirala, tk, da, že ko me zagleda drži v roki inekcijo…hahahaha….pa zdej majo ene nove inekcije, take čist tanke, ker jo čist nč ne čutim, ko mi jo zarije v dlesni, tk, da ti priporočam treniranje zobarja….pač padeš ene dvakrat fejst vun, kuker v smislu, da ga nepričakovano nadereš in pol mu pač poveš, da si to nardila zaradi strahu in da, je tanartaboljš da te že počaka z inekcijo na vratih, ker drugače boš pač vedno vun padla…hahahaha…pr men je tale tehnika delovala…..hahahaha….
hahahaha….strelka, ti si tut ena luštna modelka…ti moram povedat, da ga dober trenaš v marjeticah…men namreč tale instant internet zadnje čase vleče, tk, da večkrat fletkano pojčkam in plešem na tvojo rolado….hahahaha…sploh ne dvomim, da si jankota strenirala, sej je bogi revež komi čaku, da ga kakšna mal v paco vzame….se mi zdi, da je janko mal pozabu na svojo tehniko metanja palce sam sebi, pol ma pa probleme s ph-aji sline, pa ph-aji glave, pa te stvari….juhej….
hahaha…strelka, a da se ti zdi, da sm zaljubljena…..hahahaha….hmmm….pa sej maš prou…res sem zaljubljena in to v Življenje….hahahaha…..matr je fletkano…življenje je lepo, če ga živiš…tralalatralala….
sem se pa zadnje čase čist strenirala v delanju domačega jogurta in kefirja, pa zdele si delam tut domači kajmak…..pač hodim h kmetu po mleko in sploh ne morem verjet kolk se te stvari u izi nardijo…že pred nekaj časa je nekdo, men se zdi, da strelka, na forumu objavil recept za izdelavo jogurta in kefirja… zelo enostavni recept in js ne bi bla jst, če se ne bi izdelave lotila, tk, da vam resnično priporočam….pred nekaj tedni sem dobila še recept za izdelavo domačega kajmaka in sem čist navdušena….matr je dober…njami….kajmak in marmelada…tralala….
sej pravm, da se mi je kar mal vftrgalo na tele domače proizvode, da ne govorim o kruhih, ki ji veselo pečem…..pa seveda sem se naučila tut sladice delat naprimer kremšnite, seveda iz domačega mleka in domačih jajc….ma so dobre, da me hiter zanese in jih popapcam cel pekač včasih v enem dnevu….hahahaha…a če se mii kej pozna na kilah…..hahahaha….čist nč….jst lahko jem in jem, pijem in pijem,pa ne gre ne gor ne dol…..hahahaha….sej pravm, mi norci mamo srečo…..hahahahaha…
aja, strelka, da ne pozabim, hvala za tist članek o svetlobi in vesolju….hahahaha…..matr, to je bil pa po dolgem času en dober članek….sej fiziko sem jst dost prešpricala v šoli, me pač ni zanimala, tk, da sem si z veseljem mal prebrala kwa se zdej kej učijo v šoli…hahahaha…..
zdej lih ne vem v kateri temi sem brala, da se nekomu, ki diha po nevem keri tehniki pač pojavljajo stranski učinki, kuker razbijanje srca in te zadeve….hmmm….tkle bom rekla, seveda iz svojih izkušenj….ljudje smo si različni, nekateri imajo mogoče tudi mal zvišan pritisk in, če tak človek dela tehniko dihanja, pri katrem je dihanje mogoče malo pospešeno in povezano, se mu pritisk še bolj dvigne in pride tudi do pospešenega razbijanja srca, tk, da bi ljudje, ki propagirajo vse vrste dihanja morali opozoriti ljudi, da ni vsaka tehnika dihanja za vsakega….naprimer ognjeni dih je fajn, če ga delajo ljudje z nizkim ali z normalnim pritiskom, nikakor pa ne ljudje z visokim pritiskom….za ljudi z visokim pritiskom je ognjeni dih prouzaprou dokaj nevaren….tk, da ni za posploševati in se iti svakojake dihalne tehnike….
ane kolk je fajn vreme…sem danes podrobno raziskavo okol regrata nardila in ugotovila, da ga bom čez kakšen teden že veselo nabirala…njami…pa tut zvončki in trobentice že veselo cvetijo….pa kakšna lepa lunca je na nebu, pa kolk zvezdic….sej se mi bo kar vtrgalo od lepote življenja….juhuhuhu…
se slišmo
če misliš tko na dolgo pisat, ti loh špajzo umes spraznem… s hrano ured…