Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Halooohahahaha…

juhej draga strelka….bravo…..temu pa jst rečem samospoznavanje….zgleda, da si nebulistka, to v mojmu jeziku pomeni, da si bolj pri norcih…hahahahaha…..se pravi, ko človek v dogajanju razpozna svoje miselne vzorce in jih poveže s podobnimi dogajanji v preteklosti, potem ne more več isto dogajati….. tako se človeku širi razumevanje, s katerim lahko pogleda širše na dogajanje in ne več one way ticket…..sej smo ljudje in imamo razum in lahko razmislimo…..hahahaha…..

hja, tale prizadetost je vsesplošna, pa zdej ni važno zakaj je človek prizadet…..prizadetost je pač prizadetost….in sama sem se pred leti v svoji zgoščenki spreminjanja, al pa sprejemanja sebe, al pa samospoznavanja srečevala s svojo prizadetostjo kot na tekočem traku….hahahaha….tk je blo….hahahaha…in sčasoma sem pogruntala, da, če jst pričakujem, da se bodo drugi obnašali, tako, kot bi se jaz, če bi bila na njihovem mestu, sem bila fejst razočarana in nemalokrat prizadeta….juhej….tako, da sem si pogosto ponavljala v mislih eno tako svojo mantro…..lahko je tako, kot jst mislem, lahko je pa čist nasprotno…sej na momente al pa kar dneve in tedne, mesece sem mislila, da se mi je zmešalo, kuker nč več ni blo tako trdno, kot je bilo prej v mojem miselnem procesu, sčasoma sem pa dobivala na razumevanju in preprosto sem vedela, da čim obtožujem druge al pa samo sebe, da je to moja miselna rutina, tako, da sem jo prekinjala s tem, da sem jo razpoznavala v dogajanju….sej takrat so me frendi mal čuden gledal, kuker kva se dogaja z menoj, ker so ble moje reakcije večkrat lih nasprotne prejšnjim…..hahahahaha…..z mnogimi kuker frendi sem se preprosto razšla….sej pravm, da z mnogimi frendi v resnici nismo niti bili frendi, smo bli bolj nekako navajeni druženja, al pa smo se družili zarad biznisa….res pa je, da sem frendom povedala, da nisem več kanta za smeti in, da tist kar govorijo o drugih al pa o svojih partnerjih nej njim povejo, da mene te stvari nč več ne brigajo, da pa se lahko kej kunstruktivnega pogovarjamo, naprimer o vrtu, zeliščah al pa karkoli drugega, le o tem ne, da kaj jim je pa nevem kdo zdej naredu, da so prizadeti, razočarani al pa privoščljivi, al pa nevoščljivi in, da nej vsak zase prevzame odgovornost in pove drugemu kaj si misle in ne, da se skriva za nekimi izgovori in kupčka sam s seboj in tako posledično z drugimi………hahahaha….no in tako se je seveda tudi prekinilo moje druženje….no, sej ne z vsemi, nekaj frendov je ostalo…..hahahaha….matr, je fletno živet….juhej, juhej, take žemlje sama jej…..

sej, ko sem se z drugimi pogovarjala kako kej oni hendlajo s svojimi miselnimi in vedenjskimi vzorci, sem dobila največkrat odgovor, da jih kuker transformirajo v belo svetlobo ali pa, da čistijo kanale…hahaha….pa sem povprašala eno frendico kva misle s tem, ko pravi, da čisti kanale…..pa pravi, da se uleže in se umiri in potem gre v en kanal in v drug kanal…..pa vprašam kje so ti kanali….pa pravi, ja seveda so to energetski kanali po telesu in, da jih kuker čisti in, da potem včasih ugotovi, da ima že vse čisto….hahahaha…sej, najprej sem mmislila, da se norca dela, ampak ona to čist resno….tk, da evo strelka, tale moja frendica se pač ukvarja s kanalizacijo, sej drugi se pa s transformacijo, al pa generirajo……hahahaha….tale transformacija v belo svetlobo se pa men lih tko zdi, kt guna od gunga šampona loreala, pač kupiš šampon in tvoji lasje bodo transformirani…..tk, da greš na delavnico, kjer te naučijo transformirat vzroce v belo svetlobo in pol jih več nimaš…..al greš pa v praznino in pol jih tut več nimaš, pa te zadeve….matr, na tržišču ni, da ni, da ni za kupit….hahahaha…..juhej potroštništvo….hahahaha….

hmmm knjige praviš….ne morem lih rečt, da sem velik al pa mal kuker duhovnih knjig prebrala…..kuker sem jih, je blo lih prou….res pa je, da tale knjiga ( psi ) ne spada med tiste duhovne knjige, ki govorijo o energiji in frekvencah….blabla…..ampak o miselnih svetovih in vsak ima svoj miselni svet….tk, da je men osebno teorija REI, ki jo knjiga razlaga skozi svetove preprosto genialna…spoštovati svoj svet in druge svetove v mislih, besedah in dejanjih……juhuhuhuhuhu….moram iskreno priznati, da jst tole knjigo prebiram in prebiram in se jo še kar ne naveličam in zmeraj spet kej novega preberem, za kar bi rekla, da pri prejšnjem branju sploh ni obstajalo……hahahahaha….ma, ja, sem pač malo zaostala…..no, ja, al pa velik, al pa nč…..juhej juhej, take žemlje sama jej….hahahahaha….

ma, se je fletkano vreme mal shladilo in včeraj mi je končno vrt zalilo, sej drgač zalivam na roke, kuker v smislu dve kanti po deset litrov in kvihtam, sem dobila ful fajne mišice na rokah, nimam nč mlahavo, pač domači fitnes…hahahahaha…sem slišala, da bo čez kakšen dan marbit spet kej padalao, pa bom dons sejala črno redkev, pa repo, pa tarumeno kolerabo….matr, paradajzi so res njami……jst se kar mal ubijam z njimi, jih namreč obožujem, al v solati, al v zosu….al pa kar tko iz vrta direkt v usta, okus je božanski….kvačm, jst rada kuham in jem….njami….tut tale kruh za lenuhe, ki ga pečem je pravo odkritje, pa tele moje sadne al pa zelenjavne pite…..njami…..pa deci tardečga vinčka zraven hrane, pa je spet lih prou…..hahahaha….na zdravje Beer

hahaha…. tale metalkina mačja družina je da best…..zdej, k pokličem metalka, prletijo še njeni otroci, tk, da sem rekla, da imam pač metalka narod in je vsem ime metalka…hahahahaha….so pa luštni k strela….ne vem al sem vam že povedala, da je metalka prnesla krepko čez pol metra dolgega mrtvega modrasa tamalim, ker jih pač uči jesti tut hrano iz narave, tk, da so se pol kar nekaj časa igrali z modrasom, pol so ga pa pojedli, pa dva polha je prnesla….tk, da pr nas je veselo…..pesjanar je tut mal zagona za sprehod dobil, ker je pač hladnejše…..sej, da bi zdej prou tekal sem in tja, to se mu ne da…..hahahaha…jo pa zjutraj okol šestih, sedmih počasi predelava nekaj kilometrov…..zdele pa drnjoha v krepki senci….juhej….

ejga, strelka, fajn se mej…..tut vsem nam želim fletkane in vesele dneve….in hvala šefu, k me še zmeraj brezpogojno gvera……pa vsem vam hvala, k tole žlobudranje preberate……matr, ste pa vzdržljivi…hahahahaha…..

slišmoWacko

Lepo je če deliš