Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

ejga, ejga…pokorno javljam, da sem nardila mešungo, kuker regratov med in i šnops od soseda….hahaahaha….juhuhuhuhu….mi je super ratalo…sej vem, da se mora se mal uležat, marbit en mesec al pa dva….in bo pasal kt ata na mamo….hahahaha….sem pa dobila idejo in sicer si bom mal več tegale regratovega medu nardila in pol ko se bo ohlajal, bom še žajbel noter dala, da bo spustil svoje, v drugega bom pa kakšno drugo zelišče dala, pa bom mela različne okuse….hahahaha….na zdravje….hahahahaha…sem pa delala regratov med tako, da sem en večer prej namočila cvetove v vodo in dodala dve limoni na rezine narezani in tut eno pomarančo in drug dan, ko sem ga pokuhala in precedila in ga ponovno dala kuhat s cukrom, sem dala slabo kilo cukra, tk, ene 20 dkg manj………drugo rundo bom verjetno podebljala s pomarančo, kuker dve pomaranči in dve limoni…..in tut cuker bom obdržala na manj kot kilci…..hvala, zmejeslovkaThumbs Up… hvala strelkaThumbs Up… na sodelovanjuClap, glede tegale recepta okol regratovega medu….namreč, strelka, ko si ti izjavila, da je mogoče presladko…..sem se odločila in zmanjšala količino cukra…..hvala nebulistki…..hahahahaahaha…..pa seveda na zdravje s svežo….njami…regratovo medico…Beer…..juhuhuhuhu…..

matr, zdele mi je pa spet uletela guna pesmica…življeenje je lepo, če ga živiš…tako, kot ponuja se samo….tralalalala…….hahahahaha….vsem nam želim prijetno sončno nedeljevanje….hahahahaha….

slišmoWacko

Lepo je če deliš