Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Halohaaahahahahahaha……
hahaha….ejga Strelka, a cvičk prauš za prtiske, pa te stvari…..jst sm enkat leta nazaj imela na štantu z medico na cvičkariji u novmu mestu napisano parolo ……cviček adijo tiček, medička vam dvigne tička……sm bla še clo na televiziji….hahahaha..hahahaha…..hahahaha……zgleda, da sm zdej čist na tapravem koncu Slovenije, kuker živim pa to…..hahahaha…..matr, sm edina, ki prouzaprou živi na tej gori, kuker pravjo domačini temule hribu, ki ima marbit vsega skupi ene 350 m nadmorske višine……hahahaha…..pa kolker sm že omenila živim dejansko na 333 m nadmorske višine…..sej veste tista številka od rekonekšna, pa te stvari……hahahahaha…….tk, da sm čist zrekonektana, pa še na stotine litrov cvička je v zidancah uskladiščenga……hahahaha……od sosedove zidance mam še clo ključ……hahahahaha….so rekli sosedje, da se pač fajn počutjo, če mam njihov ključ, pa, da nej kar natankam cvileta, kolker si ga pač želim…..hahahahaha……tk, da za moje čakre je fletkano poskrbljeno, sam da mi ne bo ta sedmo čakro otplofenlo….hja, sej pol sm pa povezana ane……….hahahahaha…..hahahaha……na zdravje……hahahaha….hahahahaha…..matr, da je luštno…….hahahaha….hahahaha…..
hahahahaha….no, končno mam tut jst diagnozo oziroma skener al kako že, sej ne vem…..hahahahaha…..sej, eno diagnozo, da sm anarhist sm že dobila od šefa……ampak sta tut Avatar pa Brezo dobila isto diagnozo, sam, da je njiju šef še bolj podrobno diagnosticiral, kuker Avatar je non-stop žrtev, Brezo je pa konfliktna osebnost……hahahahaha……hahahaha…….sej, se zdej si tut lohka mislim, da se verjetno šef marbit strinja z mojo osebno diagnozo norca…..hahahaha…..no, po vsej verjetnosti se tut strinja z mojo diagnozo znanstvenika, kuker sm moderna, mam oba pola…….hahahaha……pač nč ne komentira, pa si lohk mislim, da so moje osebne diagnoze tut njemu kul…….hahahahahaha…..hahahahaha…….al pa se šef marbit dela, kuker da me ni na forumu……hahahaha…..ja, evo, se pač držim pravil, pa sm bol nevidna, pa lahko ostali forumaši s šefom na čelu konstruktivno delujejo……hahahahaha……hahahaha….hahahaha….čestitam h konstruktivnosti….hahahahahaha…..hahahahaha……sm čist naudušena…..hahahaha….hahahaha….in hvala, hvala, se puno toga naučim…..vsak moment kej…..hahahahaha….hahahahaha……hahahaha……jst sm doma in ućim……hahahaha……hahahahaha…….
Ampak, zdej smo pa dobil novo ojačanje na forumu……hahahaha…..kuker kao majko od Brezotove sekice, dobrodošla……hahahahaha…..hahahahaha……..evo, jst sm se kuj zagrebla za diagnozo…….hahahaha….pa kuker sm prebrala Zofka tut……hahahahaha……in, če mal primerjam najine diagnoze…..hahahaha….se vid že na prvo roko, da sva family…..hahahahaha…..obe imava ta srčno čakro zgleda mal zaštekano al pa neki tacga……hahahaha…..in evo Zofka bo mela zdele počas tut frej u službi, kuker dopust, pa bo lahko k men mal na počitnice pršla….. bova midve mal cvičkale iz srca…..hahahaha…..kuker cvile je pač gut za ta srčnga…..hahahaha…..hahahaha…..matr, da mam da best intuicijo ane……me je intuicija prpelala poleti na tale hrib žvet, ki je na rekonekšnovi številki 333 nadmorske višine in seveda na hišni številki 33…..hahahaha……pa svuda oko mene cviček…..hahahaha……matr, to pa je magija ane…….hahahaha……hahahaha…..se mi zdi, da je pr taki magiji še Crowly naudušen…..hahahaha…..sej ga bom ob priložnosti mal u astral poklicala….hahahaha….sej veste, da mam pač veze……hahahaha……kuker veze in prjateljsta, kuker vip, pa te zadeve…….hahahahaaha……mi ga bo že al Kristus al pa Buda al pa Castanjeda al pa kakšen drug poklicu…..hahahahaha…..hahahaha…….bilo kuda, magija živi svuda…….hahahaha…..hahahaha…..
hahahaha…..sej veste guno……in to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo…..hahahahaha….haahahahahha…..pa za podrobnejše informacije se obrnite preprosto na lokalnega dilerja……hahahaha…..hahahaha…..it is to good to be true…..tralala…..I can not take my eyes of you……tralalalala……I lave you bejbi……tralala….I love you bejbi……hopsasa…..hahahahaha…..hahahaha…
slišmo