Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Pa sm spet neki premisljevala, haha, pa kritizirala, samo sebe, hahaha, ni da ni….je cas za premisljevanje in je cas za kritiziranje in evo, je pa tud cas, da povem se odlocim kva sem zdej premisljevala, pa seveda tud kritizirala svoje premisljevanje in prisla do sledece odlocitve…. evo….
Tkle gre, da pac vse eno je pa res tale slovar iz 1976, pa da je zdele tokle desetletij res ze mal star in evo, mam svoj predlog, sem se odlocila, da vam dam predlog, da pac, ker, ko, pa te stvari res ni v slovarju napiasno v formuli NEBULOZA = ni, mi si v bistvu samo lohk predstavljamo z nekimi izpeljankami, kva bi zdej to naj pomenila beseda cist evo NEBULOZA, kva zdej?????
Evo, jest mam predlog, sm pac premisljevala, kritizirala in odlocila, da prjavm svoj predlog in sicer evo
NEBULOZA = EGOJEBA
Evo, po svojih moceh sm dopolnila slovar iz leta 1976, peta izdaja Slovar tujk od Franceta Verbinca, ni kej, zdej, ce pa ko pa zakva ze gre in bo moj predlog sprejet, je pac nastala nova beseda za stanje nebuloze, ki ga lohk pojmujemo kot akcija al pa kot reakcija, se prav kot trenutno stanje al pa delujoce, koker cmo….evo, jest sm se potrudla, predlog je, zarad uradno priznanga se ne sekiram, patent nej majo, pa te stvari, glaven, da mi vemo zakva se gre al kva ???? sej, ce se kam gre, se tud pride, al kva ????
Evo, se prav, da,ce…pa te stvari, da je vse povezan smo rekel, gor-dol, noter-ven, evo vse…, se prav, da lohk nardim naslednjo izpeljanko….hahaha, kera huda…
MICKA-JANEZ=EGOJEBA=JANEZ-MICKA
Ani huda????, po vseh pravilih, gor-dol, noter-ven, men stima…hahaha kva pa vam, sej ne, da bi me to kej posebi zdej zanimal, ampak, to je vasa EGOJEBA in provzaprov bi mogla vas zanimat, ne mene….
Pa pustmo zdej to, teh egojeb je miljarde, ampak uceri neki przgem televizijo, se neki rezim, k gledam nase fante pa dekleta pr porocilih, hahaha clovk ni, da se neb nasmeju, kere hude, hahaha
No, pa glih nisem vedla, zakva nej mene zdej zanimajo glih porocila, pa gledam, pa se smejem, pa slism, da bo Presernov dan, evo ta informacija se je pa men cist dobra zdela, tole je pa fajn, frej dan, pa te stvari,juhuhuhu
pa mi je prsla na misel tale nasa himna zdravljica, pa se neki matram, da bi cist celo ponoivila, pa mi seveda ne rata ampak, mi je non – stop uletaval en del Zdravljice in sicer evo ga :
blablabla
ker zdaj VAS
kakor NAS
jo SRCNO branit klice CAS
slismo