Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Br večer,

tale moj ljubki psiček…..hhahahahaha……..komad od devetdesetih kil, tko lepo tuli….on je prou operni tulator……….hahaha……..je sosed reku, da še nikol ni slišal psa, ki bi res tako v lepih odtenkih glasu tulu…..hahahahaha….jest vam povem, moj pes na skrivaj študira subtilizem…..hahahaha…..sej vem, kva bi pa druzga lohk študiru pri taki šefici…….hahahahaha…al nebulizem, sam to mam jest čez…..torej mu je res preostal samo še subtilizem…..in evo, je študij čist zares vzel in že prakticira s tuljenjem……zgleda, da pr naš familij vsi čist zares jemljemo študije, pravzaprav sploh ne študiramo ampak živimo in se učimo vsak dan sprot…..hahahaha….jest živim nebulizem….moj pes pa subtilizem……hahahahaha…..in pesjanar subtilistično spremlja moj nebulističn lajf……haahahaha…..svaka nama kaka…..hahahaha…

Mi je zdele v spomin uletu dogodek izpred treh let…….hahahaha…tkle se je zgodil…….sej zdej že vemo …….jest v svoji ideji vzroka in posledice mojga lajfa…..pa se en frend prjavi na obisk……valjda sem ga bla vesela……pa še eno knjigo, ki sem jo iskala mi je prnesu……..ne more bit boljšga obiska….hahahahaha…….pa midva mal debatirava…..je tud neki Lazareva bral, …..pa midva debatirava…….pa on prav……ejga stara……jest sem ugotovu, da nisem samozavesten…….hja, čestitam, kva čem rečt……..pa prav, zakaj misliš, da ne…..hja, kva pa vem sem rekla, lohk ti pa povem, da sem glih pred parimi meseci prebrala pri Lazarevem, da je samozavest čist komod povezana z nosečnostjo mame in, ker me poznaš in poznaš tud mojo hčerko, ti lohk povem, da sem jest moji hčerki povedala o svoji briljantni nosečnosti in kako sploh ni bila zaželen otrok in, da je verjetno zato tudi bila tako zelo nesamozavestna in se je obtoževala za vse………frend me gleda, če resno mislim, jest čist resno….hahaha….in glej ga zlomka se on začne jokat ……jest ga gledam, kva sem pa zdej nardila……….on čist srečen v joku, da zdej pa zastop zakva ni samozavesten, pa da oprosti svoji mami……hahahaha…..men je blo kar mal nerodno…..tud nisem bila navajena na kakšne čustvene jokajoče izbruhe drugih ljudi, razen na svoje v postopkih……tk, da mi je blo tud mal nerodno…..hahahaha….sej to, da mi je bilo nerodno, to sem se zapolnila, ker sem sebe kar uoornnk zasledovala in sem bila zelo pozorna na svoje občutke v dogodkih, ki so se mi pač dogajali…….ker ponavadi bi bila ponosna, da sem lohk kej pametnega povedala in ponavadi mi sploh ni bilo nerodno v življenju…….hahahahaha…….no, pa se tale moj frend mal k seb spravi, pa midva debatirava naprej, pa me on vpraša, če se kdaj sprašujem ali naj dam kakšen cent beraču ali ne ne…..jest ga gledam in sploh ne vem, kaj misli, pa mu rečem…..ejga stari, jest se nikol ne prašujem a nej dam ali ne, če imam, pa, če me prime dam, če ne, pa ne…..zakaj me pa to sprašuješ…..pa on začne nakladat od karme, da pač imajo tako karmo, da so zdej v tem življenju berači in, če zdej on da en evro beraču, mogoče dela proti njegovi karmi……..hahahahaha…..jest ga gledam, a on to resno misle…..on čist resno…hahahahah…sej ponavadi bi men že žila stopila in bi že norela, da kakšne butaste mi zdej prijavlja……ampak….hahahaha……takrat sem bila že kar mal umirjena…..pa ga gledam in mu rečem, zakaj pa ti misliš, da delaš proti njegovi karmi, sej, če je njegova karma, da je zdej v tem življenju berač, torej on opravlja samo svoje delo, torej berači…….jest v tem ne vidim nobenga tvojga delovanja proti njegovi karmi………on berači in ti mu daš, ali pa ne…….to je vse, kar jest vidim…….torej kje je zdej problem in ga gledam…….hahahahaha…..un me gleda…..pa pravi, ja sej res, sej je logično……ampak zakaj pa jest pol tkole premišljujem……hahahaha……hja, to boš pa ti vedu, mu rečem…….pa mi u trenutku uleti misel……hahahaha….pa mu prbijem……ejga stari a veš, zakva se ti s temu ukvarjaš…..hahahaha….zato, k si tko škrt, da maš slabo vest, če vidiš kakšnega, ki berači in se pol raje ukvarjaš z mislijo, da mu mogoče ne škodiš, če mu daš kakšen everček……hahahahaha……un me gleda, misli, da se zajebavam….hahahahha….jest pa čist resno prbijem naprej…..stari, dokler se boš ti z drugimi ukvarjal ne bo velik s tvojo duhovnostjo…..sej point je vendar s kakšno energijo ti daješ ali pa ne daješ…..ne pa da si razložiš v tvoji glavi, da kako mogoče škodiš človeku, ker kao karma in se seveda potem s tem ukvarjaš kadarkoli pride do situacije……hahahahaha……..kere hude…..jets sem res večkrat mislila, da sem totalno zgrešila duhovnost in, da sem čist preveč realna, ker večina ljudi okoli mene je pač duhovnost jemala čisto drugače……bolj subtilno zgleda…….jest pa bolj realno…….zato sem pa takrat resno mislila, da sem zgrešila point “duhovnosti”……..tolažila sem se s tem, da bom prvo spoznala svoje egokonstrukte, pol bom pa tud že kej zaslužla, pa bom lahko šla na kakšno delavnico in se pač naučila malo več o teh nivojih in seveda mi je šel subtilizem blazno na živce, ker so vsi govorili samo o nekih subtilnih energijah in “svetovih”, ki jih dosegajo v meditacijah…….hahahaha…..jest sem bla pa še vedno v svojem postopku : odpiram se……s svojimi dogodki in čustvi……hahahahaha…..sem mislila, da so drugi že vse to pač obvladal, ker so se že tolk dolg ukvarjal…..hahahaha……pa, ker sem zgleda zlo tekmovalna…..hahahahaha…..sem delala takrat nadure……..hahahaha……..sam, da jih prehtim…..hahahahahah…..pa, da končen že zastopm svoj lajf, pol bom pa tud jest šla študitrat subtilizem…….hahahahahaa….mam še velik cajta….hahahaha…..

slišmoFlower

Lepo je če deliš