Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

ANA
Član

zlati rez wrote:

, sva celo soimenjakinje…..hahahaha…..ani qul ime ……..hahahahahahaha……od spredaj pa od zadaj se enak prebere, zlo praktičn……hahahahahaha….sem mislila rečt, da, če bi hotla tole knjigo prebrati, jo jest z veseljem skopiram v fotokopirnici, ima v bistvu 115 strani in ti jo sendam na tvoj naslov, recimo drug teden……hahahaha……tk, da se ti odloč…..hahahaha……HugHugHug

slišmoFlower

Ma sm vedla, da imava midve en conection..kr nekak si mi kulska…pa nism vedla zakwa men ta baba tko sede LOL …. Meni drgač moje ime doooolgo ni bilo ravno povšeči ( predvsem v puberteti ) ker jih je ogromno…in kot nalašč sem vedno v razredu imela še kakšno Ano ( to je bil moj izziv, preizkušnja sprejemanja takrat, zdaj to vem ) no in danes sem prov ponosna, da nosim to ime, ker sem spoznala, da vsaka oseba, ki ji je bilo ime Ana, je bila po svoje zelo unikatna oseba, močna, pozitivna….no, pa tudi jaz sem se zelo spremenila, in sem res prov hvaležna fotru in mamici, da tsa mi izbrala tako ime.
Drgač pa ja, tale Castaneda mi res ne da miru, tista knjiga, ki sem jo imela izposojeno, me je čist potegnila, in je sploh nisem mogla nehat brat. In je tudi nisem povsem zastopila, pa me je prav zaradi tega tudi tako zelo zanimala…ker sem dostikrat “našla” tam notri. Tako da , če ti ni odveč, bi te prosila za tisto fotokopirano varianto. Strošek mi boš sporočila, da poračunava, obvezno! Naslov ti javim na privat.
Aja, pa še eno skupno lastnost imava….moj r.d. je 7.4. LOL tvoj pa se mi zdi, da tudi tu okoli, mar ne? Matr, tale ovnovski ogenj, a ne, kere štale zna delat?

Lepo bodi! Hug

Lepo je če deliš