Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
zlati rez wrote: Čuj ti, dragi nas AVATAR, jest bi ti priporocala da se ga ulijes z domaco kvalitetno kapljico…no, ja lohk pa tud kaksen kvalitetn viski nad 50 everckov pa s slukom vode iz studenca…mmmmm…….hmmmm, kar se pa tice tabelga, sem pa slisala, da je vse skupi en sranje pr ns, razen ce nimas veze…, je pa tanartaboljs, da jo sibas kam u tuje kraje…ti bo nos ziher dalj casa sluzu….vohat je pa le treba, ce ne druzga vsaj omamni vonj domacga rdecga, pol mi je pa cist useen s kerga konca Slovenije jo prmasira…hahahalove you
No saj AVATAR spusti kaj žgečega po grlu…ampak ni poanta v tem…
Tisto zgoraj, povdarjen tekst…sem napisal zaradi tvojega navdušenja nad Don-om…pa tisto, da smo vsi driske-prdeci-kakci…vsi nepomembni…vsi in vse tako nepomembni kot prah pod nogami…itd
No tako ljudem v razmislek…Avtorji pišejo vse mogoče in nemogoče…vsi poznajo absolutno resnico…vsi tako radi neverjetno zakomplicirajo življenje…
Te zgodbe so dobre za prestrašit otroke…ali limanci…na katere se ujamejo naivne kokoške…
Te tvoje nebuloze so dobre za prijeten smeh…saj je lepo od tebe, da tako pridno pišeš…ženske te rade berejo…vsaka na svoj način.