Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
halooohahahaha…
juhuhuhuhu….zmaj babji se je javu…..bravo nebulistka…..si me narežala, k sneta skira…hahahaha…
ja kolk pa dober, da sm mal nehala težit s svojimi podlistki, si vsaj barvo las spremenila…pa itak bo kmal pust, tk, da je lih prou…..prouzaprou ni lih fajn bit navlečen, ker navlečenost čist komot pelje v obsedenost, to si pa ne morm prvošet, ker sm pač en norc…in, da bi bla še obseden norc…hmmm….mater bi mel žur al v begnah al pa v polju, sej zdej se brihtam, kje majo boljši konfort…..hahahaha…
kar se pa politike tiče pa nč kej ne zastopm, tist, kar pa marbit zastopm, me pa nč ne briga…..ma, ja, sem zgleda politično nepismena…..hahahaha….tk, da se mi zdi, da ko me primerjaš z malim jankowičem, si gotovo mislila našga jankota z viča…..hahahaha….sam men se močno zdi, da je naš janko z gorenjske…..seveda se pa čist komot lahko motim….hahahaha….janko z viča…..hahahaha….ejga janko as ti marbit res z viča ????????
janko ti pa dejansko poskrbiš, da ma formski moderator kar nekaj dela….ma, ja, sej kuker berem, baje tolk duhovnih tehnik obvlada, da je končno najdu tist tardeč knof za brisanje, ki mu je bil pri eriku pearlu tk všeč…..tk, da ugotavljam, da je zrekonektan kt dojenček na mamine dojke….hahahaha…lohka je pa tut tisto buljenje v sonce pustilo svoje posledice…..hahahaha….hvala oče sonce in mati zemlja….hahaha….a zakwa se zdej jst zahvaljujem…..hahahaha….mal iz navade, mal pa kr tk…hahahaha……
tut jst sm dons na sončku sedela…no, ja….sm mela v roki tist tamal pirčk, da sm se mal namazala po frisu…. sej pravjo duhovneži, da je treba velik pit, tk, da se jst dirktenga soočam s tole tekočo vibracijo….hahahaha….sej zdele pa mal čajčkam, kuker šipek in bezeg skupi ma čudovit okus….ma, men paše …..juhej….glavn da se pije….hahahaha…
drgač pa ugotavljam, da teli lokalni dilerji, kamor vas non stop pošiljam po informacije kuker trgovke, natakarji, bioenergetiki, dohtarji, poštarji, župniki, farmacevti, šamani…blabla…tut niso več, kar so bli, tk, da vam priporočam, da se obrnite za info direktenga na sebe al pa v sebe….pa tardeč gum za brisanje je boljš, da pustite pr miru, drgač se zna zgoditi, da se novte nč naučil kuker iz svojih napak…..hahahaha….ma, ja, jst se najrajš čist kot tudi motim…..juhej….
se slišmo