Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
hahaha….Strelka naša draga…..hahahaha……ti ga pa strelaš…..hahahaha……matr maš dobro intuicijo…..čestitam….ti čist fajn zgleda služi……..a zakva tkle mislem…….hahahaha……hja, zato, ker res nikol nism bla panker……..hahahaha……..hahahaha……sm bla zmeri rokni ga rol hipijevska deklica, no, ja možača…..hahahahaha…..hahahahaha……..ene dest let nazaj sm pa začela tut elektronko poslušat……..sm tut rejvala, pa te zadeve……hahahaha…..sej veš, haus, pa elektro, pa fulll mam rada trance…..hahahaha……matr, če je nafulan z zvoki, kuker globino…… ga tko zatrensam, da minejo lohk tut ure…..hahahahaha……hahahaha……ampak njet panker……..matr, da maš dobro intuicijo……ti na kermu nivoju pa si..??????….hahahaha……hahahaha…….sej veš Strelka, se je kao treba zgleda znat tut u nivojih pogovarjat……hahahaha……..dejva bit mal moderni……hahahaha……hahahaha……jst sežem do enga metra in triinšesdeset centimetrov……hahahahahaha…….hahahaha……sm bl mejhna……je rekla moja stara mama, da je delo pri tleh in ne u luftu…….hahahaha…..hahahaha…..
hahahaha….pa tole maš verjetn tut prou, da naš “papa” ma nas rad……hahahaha……se mi zdi, da lih tolk, kolker ma sam sebe……hahahaha……hahahaha……matr jst mam zgleda tut diagnoze, pa te zadeve…..hahahaha…..hahahaha……a nej zdej spustim tisto….bog, oprosti mi, saj ne vem kaj delam…..hahahahaha…….ma, ja to sm mela prej dolga desetletja, pa mi je blo dolgčas, sm se skoz neki zagovarjala, pa opravičevala…….hahahaha…….zdej pač delam, kar delam……se prau……..tralalala…..sm en norc vesel……lalala…..lepe pesmi pel……hopsasa……hahahaha…..hahahaha……pa prou nč mi ni več dolgčas, da bi se mogla opravičevat……kuker brez zamere, pa te zadeve…….hahahahaha……hahahahaha….njet zamere, pa odmere……..s tem je prvič preveč dela, pa še dolgčas je zraven…….hahahaha……hahahahaha…..hahahaha…….lajf is lajf….lalalala….lajf is lajf…..hahahaha…..hahahaha…….
ejga, si bom zdele mal ribljo čorbo nabila…..kuker guno naprimer……neću, da budem član mafije…..evo vam knjižica mafijska……..hahahahaha……hahahaha…..nism nč podpisala…..hahahaha……hahahaha….
pozdravčke iz vesele dolenjske…….hahahaha……hahahaha…..rezina ma vas tut use rada …..hahahaha….hahahahaha…….