Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

juhuhuhu….Strelka……hahahaha….matr sm se narežala…..hahahaha……hja, tale nivojska je kul ane…..sm mal poskenirala pa se mi zdi, da nobeden noče it kuker u keuder- nivo pospraut…….hahahaha……vsi so verjetn bl u višavskih nivojih, kuker po štukih bl gor…..hahahahaha…..hahahaha…….sej, kva pa čmo……keuder bo itak počaku…..hahaha….hahahaha….al pa tudi ne…….hahahaha…..hahahaha….

hahahaha……a metalka si bla…….hahahaha……matr, jst sm jo tut neki z metalci bluzila….hahaha….sm mela soseda, k je igral pr našmu težko sem in tja metalnem bendu in sicer legendarni Pomaranči….hahahaha……. smo ga žagal po koncertih…….hahahaha….pa tut moja hčerka, kuker Zofka je bla v puberteti čist ponetana po usnjeni črni jakni, pa lase je mela tko kt Slež, kuker gun kitarist od Gans and Roses…..hahahaha…..sva ble še clo dvakrat na njihovmu koncertu na Nizozemskem……no, pa sm jo spet žagala…..hahahaha……hahahaha…..

hja, evo, sm se lih prej kuker opravičla…..hahahaha…..hahahaha….evo, tkle se je zgodil…..hahahaha…..kle kurm, pa tut kuham na gašperček…….hahahaha…..pa sm si rekla, ejga rezina, zdele bi pa ena bela kava pasala………kuker proja, cikorja, pa te stvari in pol mal mleka not……..juhuhuhuhu…..no, pa dam vodo na gašperček, pa kofe not, k mora it u mrzlo vodo…..hahahahaha……pa se neki zabavam, pa pojem, pa evo gre kofe lepo čez na šporget………..hahahahaha……sorči rezina, sm rekla……kofe ti je šou čez……hahahahaha…….evo, pa sm se opravičla…..hahahahaha…..hahahaha…….sej, da bi mi zdej šporget zameru, k je seveda mal umazan od kofeta, pa še mal smrdi po zažgani kavi, to lih ne mislem……hahahaha………jst pa seb tut nism zamerla….tk, da sm čist iz navade rekla sorči rezina, kofe ti je šou čez……hahahaha……hahahaha…….

Napake vsi delamo…..hahahaha….sej, če tkole pogledaš naš forum…..hahahaha…….sm pač jst ena napaka……..hahahaha……kuker zgleda, da se ne znam izražat u tazaresnih temah in postavljati pravilna vprašanja…..hahahahaha…..se pravi moja napaka……hahahaha……taka sm…..ena cela napaka zgleda…..hahahahaha…….hahahaha……taka sm…….hahahaha…..noseča nism……hahaha……sm pa taka…..haahahaha…..kuker zgleda ena cela napaka…….hahahaha…..hahahaha……pa še rima se, lih zato marbit, k je zuni zima…..hahahaha….hahahaha…….hahahaha……taka sm……..hahahaha…..hahahaha….jst prou rada kakšen ego dol al pa gor udarm…….matr mi paše tale jogurt, pa tut pesjaner ga ma rad…..hahahahahaha……kuker guna reklama ….z egom nisi nikoli sam……hahahaha……hahahaha….pa kar se mene tiče, je to sveta resnica……..hahahahaha……hahahahaha……zmeri sta dva….jebiga zavest človeka pravjo, da je dualistična……hahahaha………pa se pol jst tut tkole seb opravičm čist iz navade….hahahaha….hahahaha……

slišmoWacko

.

*

Lepo je če deliš