Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Bravo Tadej, juhuhuhuBeer, moram priznat, da se nimam tanovga ucbenika, ampak, zdej ze poznate mojo logiko, kar se ni, pa se bo, jupiiii..

Jest bom tale stavek kar prepisala, k se ne znam sam en stavk dol potegent s citiranjem, ampak, kar pa se ne znam, pa se bom, glih u temu momentu bom pa raje stavk kar prepisala ::::::::::

FIKSACIJE so tudi vsi modeli OBRAMBNEGA VEDENJA (zelo VELIKO ENERGIJE nam npr. JEMLJE PRILAGAJANJE nekomu le zato, da nas ne bi KRITIZIRALI

Evo dejmo se zamislt, zagledat, al pa kva vem kaj, k men je tole atomska bomba…..
evo iz moje egojebe vem, da sm se cel zivljenje obrabno vedla in to z napadom (mozaca, hahaha), sam, da me neb kritiziral, ker strah ava-boli, zato sm pac padala skoz u neke dogodke, k so se mi pac nekak ponavljali in so bli skoz vecji in vecji in vecji, dokler ni vse skup eksplodiral, evo tk je slo pr men…,vsi smo povezan,vse je povezan…
Lohk pa neb imela eksplozijo skoz dogodke, ampak skoz bolezni, evo tud lohk, moja domisljija ne pozna meja, lohk mam pa tud pol-pol, evo mal bi bla lohk bovna, mal napeti dogodki….vsem je pa skupni imenovalc nezadovoljstvo, sej kako nej bom zadovoljna, ce se mi pa skoz eni cudni dogodki dogajajo, al pa kako nej bom zdej zadovoljna, ce me pa skrbi kva je z mojim jetram, al keksnim drugim organom, hahaha, al pa kva pa vem kva, u glavnem tale nezadovoljstvo se mi zdi, da se nas mal prevec lasti, vsaj tk se je men zdel, zdej, kva je z vami, pojma nimam…

Ampak, evo, kva pa zakva pa te stvari mam tuki pred sabo odprto knjigo Eckharta Tollea, k sm jo uzela s police, mi je padla po tleh in se odprla na strani 83, evo mal dolga je, da bi tole prepisala, nimam skenerja pa te stvari, mogoce ma kdo med vami in knjigo in skener, pa bi lohk tole dopolnu, al pa tud ne…kakorkoli…
evo en stavk : CE V SEBI CUTITE NEZADOVOLJSTVO, SI TO NAJPREJ PRIZNAJTE……

slismo

Lepo je če deliš