Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Hojla,
evo, s čistim veseljem raportiram, da sem v novem domovanju, seveda s pomočjo frendov usposobila letno kuhinjo in smo jo včeraj sprobali, smo mal pekli, pa seveda na zdravje, pa te zadeve……hahahaha……matr je fajn zunaj živet…….prouzaprou je tale letna kuhinja kar sama skup padla, kao “slučajno” so ravno v zadnjih dveh tednih frendi od frendov…..hahahaha…… menjali štedilnike, pa hladilnike, pa te uporabne stvari in čira-čara, pa imam letno kuhinjo, ki pa bo z nekaj popravki ne samo praktična in služila svojemu namenu, ampak bo še clo dober zgledala……hahahaha……pred dobrim mesecem se mi še sploh ni sanjalo, kam bom šla živet, dons mam pa že letno kuhinjo in veselo kuham v njej, no, ja ni zdej armani al kva so že te firme…….mogoče je velik bolj ciganski stil…..hahahahaha……hja, kva pa veste, mogoče bo ciganski stil v modi, evo, jest spet mal prehitevam………hahahahaha…..hvala, hvala za tole moje novo domovanje……pa moj pesjanar je tud čist hvaležen, se hladi v senci……hov, hov……in evo, še mal popravkov in bom imela tud zvrc-zvrc sobo pod milim nebom……..matr je fajn, okol pa same rože in zelenje, pa spet imam reko blizu in dons zjutraj je bila prou čarobna v svojem lenem mogočnem toku, pesjanar se je veselo in zadovoljno hladil v njej……… jest sem se ji pa prepustila z vso svojo pozornostjo….. ne z osredotočenjem al pa koncentriranjem, ampak z vso pozornostjo…….hvala, hvala……pa hov, hov……še en teden, pa se čist preselim in bova s pesjanarjem prou z veseljem spet mal raziskovala novo okolico………življenje je lepo, če ga živiš…….fletna pesemca…….hahahaha…..
Tkle spet mal razmišljam, pa sem se spomnila, kako sem pred leti mislila, da je pozornost pač preprosto osredotočenje, koncentriranje………hahahaha…….in sem prišla pred dvemi leti do zaključka, da osredotočenje čist po domač pomeni, da sem ločena od celote, da osredotočenje ne pomeni enosti in, da, če sem osredotočena je v bistvu zavest ločena, ker je pač osredotočena…….torej, če razmišljam naprej, bi rekla, da osredotočenje sčasoma postane jebena ovira….no, ja itak sem en norc, pa mam lohk kakršnakoli razmišljanja, ane ?????’……hahahaha…pa pejmo naprej z mojim razmišljanjem……in zdej, če je naša zavest osredotočena,skoncentrirana samo na pridobivanje znanja, si pač pridobiva znanje in nima vzročne zveze z pozornostjo, ki pa je za moje pojme brezmejna, se pravi, da tudi z znanjem ni omejena……….sej, znanje si res pridobivamo skozi osredotočenje ali koncentriranje in tako se tudi izobražujemo……nč novga, tako je to šlo v preteklosti, tako gre danes…..hahahaha…..evo sem v tem momentu dobila asociacijo na intervju, ki je bil lansko leto v reviji Jana in sicer je glavna zvezda intervjuja Marjan Ogorevc, pa bom kar njega citirala…….hahahaha…..matr je fajn, če mi sploh ni treba preveč mislit, kar samo pride in že lohk citiram…….hahahahaha…..
evo Marjanove besede čist v kratkem……..”””””” IZOBRAŽEVANJE JE PREPOZNAVANJE ZNANJA ZNOTRAJ NAS, NE PA, DA SI ZGOLJ NEKAJ ZAPOMNIŠ.”””””””””””
Ejga, Avatar, jest si bom zdele tud enga hladnga natočla…….hahahahaha………….da tutti…..lohk tud s frutti…….hahahaha…..sej vem, še po slovensk ne znam pisat, kva šele po italjansk ……haahahaha……mi je čist vseeno…….hahahahaha…….če kdo kej ne zastop, sem tud slikco uporabla…..hahahaha….se prav, da sem nardila vse, kar je v moji moči, da vam virtualno zaželim na zdravje……..no, ja, mogoče sem pa še kej pozabla…
……..hahahahahaha……..
slišmo