Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Haaallloooohahahahahahaha….

hahahahaha…..kakšni čudoviti dnevi ane……hahahaha……sem si lih kar skledo regrata odjedla…njami….sej tele moje forenzične raziskave kje pa kdaj nej jst regrat nabiram kle okol, je pretrgala moja sooseda, ki mi je preprosto povedala, da nej grem k njim v vinograd regrat nabirat……hahahahah….hvala soseda, tk, da ga zdej že par dni veselo njamam….hahahahaha………

pa se ukvarjam mal tut s setvenim koledarjem, sej ena semena sem že posjala v lončke, zdej sem pa vrečko boba in graha kupla, pa sem v nizkem štartu, da ga bom ja kuj, ko bo mogoče usjala….hahahaha….pa sem si namislila, da sejem kuker en bob, pa tri grahke, pa en bob, pa tri grahke in mi pol ni treba za grah nobene mreže napet, da bi se vzpenjal, ampak je bob nosilec, pa še kakšno rogovilco dam umes, pa je…..hahahahaha……čim manj komplicirat…..hahahaha……

hja, pa tale knjiga (psi) mi daje tinte pit……hahahaha…..začuda se tokrat nč ne kregam s knjigo, niti s pisateljem…..hahahahaha……..jst sam živim not v knjigi in men dogaja tristo na uro…..hahahahaha……sem učeri zvečer ravno tadrugič knjigo prebrala, sej zdej sem jo bolj počas brala…..hahahahaha…..pa sem obsedela kuker v nekem transu……hahahaha…..in mi skoz misli uleti dogodek, ki se mi je zgodil desetletja nazaj….hahahaha….prouzaprou sem bila stara četrt stoletja……hahahaha…….sva s frendico, ki je tut imela četrt stoletja šli na podaljšan vikend na morje na hrvaško obalo……hahahaha…..frendica je pač imela poleti rojstni dan in sva se zmenle, da ga bova skupaj praznovali, kuker za četrt stoletja se pa že spodob en mal daljši žur……hahahaha……..no, pa midve postaviva šotor na morju in ga seveda že kuj začneva žurat, pa te stvari……hahahaha……in, ko je blo pač konec v diskoteki, sva si midve nakuple še par pirov in sva jo šle proti obali na sončni vzhod…….hahahahaha…..usedli sva se na sredo pomola in uživali v prebujanju dneva……..sej, sva tut klepetali, pa se smejali…….pa uleti en mal starejši tip mim, pa tut je imel pir u roki, pa mal se je tut že majal, pa se razveseli najine družbe……..hahahaha…….in smo se veselo smejali dalje…….pa jst čist mimgrede bleknem, da zdej pa še mal pa bo sonce uletu……hahahaha…..pa me tipo pogleda in me vpraša, če kej rada muzko poslušam……..hahahaha…..ja, seveda, jst sem čisti odklop na muzko, mu rečem……hahahaha……pa se tipo hiter dvigne in ga že ni več……..hahahaha…..midve se mal spogledava, kuker, kva se zdej temu meša, no, ja, mogoče je pa šou po kasetar al pa kej tacga……hahahaha…..in evo, tipo uleti nazaj v samih kopalkah in v roki je imel kuker črn kufer…..hahahaha……..pa naju pogleda in reče……evo sad če sunce…….odpre kufer in vzame vun saksofon, se v samih kopalkah sprehodi do konca pomola in ravno v trenutku, ko je je začel igrati je pokukalo sonce………matr jst sem bla čist začarana……strmela sem v tipa v kopalkah, s prekrasno postavo, s saksofonom v roki, ki je igral kot, da bi bil eno s saxsom, kot, da bi bil eno s sončnim vzhodom, kot, da bi bil eno z morjem……..jst take popolnosti še nisem doživela…….jst sem bla čist v drugem svetu, tut jst sem bla eno……hahahaha……..ko sem kasneje vprašala frendico, da kolk časa je pa zdej igral, mi je rekla, da je pokadila tri cigarete, torej ene petnajst al pa dvajset minut…….men se je zdelo kuker en sam trenutek, ki je bil večen…….hahahahahha……….kasneje isti dan sva izvedeli, da je bil to človek iz orkestra radio-televizija zagreb in da je star nekaj čez sedemdeset let…….hahahahaha…….ampak jst v življenju še nisem videla lepše skladnosti moškega telesa, kot takrat, mamicu mi, da ne…….jst do takrat še nisem doživela lepše popolnosti trenutka, ko ne bi, ama čist nč spremenila……hahahahaha…..frendica je rekla, da je res lepo igral, sam, da kar se nje tiče, bi rajš vidla, če bi bil mlajši…….hahahahahaha……jst sem na ta dogodek že čist pozabila in včeraj se mi je odvil spet pred mojimi očmi in občutek je bil preprosto božanski…….hahahahaha…….sej, kasneje sem premišljevala, da me je verjetno tale goli srebrni eros, ki je natiskan v knjigi, enostavno asociral na dogodek v moji daljni preteklosti……hahahahahahaha…..hahahahaha…..

hahahaha…..evo, sem mal počvekala….hahahaha….pa tale naša draga strelka me je čist zastrupla z guno pesemco….dekle iz zlate ladjice…..tralala….tralala….tk, da jo pjevam že cel dan….hahahahaha….hahahaha…….matr, je fajn……hahahaha…

drgač pa …sej veste…..to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo…..hahahahaha……bodite v cvetju……hahahahaha….hahahaha…..

slišmoWacko

Lepo je če deliš