Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
robi wrote: Draga zlati rez, hvala za vse tvoje prispevke, ki so res fajn.
Bi te pa neki vprašu, ker imam občutek da ti je karmična diagnostika dokaj jasna,
in sicer:
Zakaj misliš, da ma človek problem z drugo čakro (spolnost, denar, družba…), kje naj brskam po
svoji zgodovini, nekako ne najdem vzroka. Vem, da oče nima najboljšga odnosa (tak imam občutek), dnarja ma kr dost, mama se je denarno na njega bolj ali manj nalepla…
Sam mora biti še kaj zadaj.Hvala zlati rez, bodi fajn
Dragi Robi, sem te že malo pogrešala, pa se mi je zdel, da se kar aktivno ukvarjaš sam s seboj, super……čim se ukvarjaš, boš tudi odkril svoje vzorce, ali pa vzroke in posledice……
Robi, osvoji idejo Karmične diagnostike, ker, če res močno osvojiš idejo karme, potem se tudi smrti človek ne boji,…in se pojdi detektivko svojega življenja…seveda bi bilo super, da Marjanovo knjigo prebereš……in se poglobiš……jest bom pa v nebulozah itak pisala o svojih konstruktih ego-manipulacij…..hahahaha…..pa boš mogoče tudi dobil še kakšno idejo…….hahahaha….smo si vsi fulll podobni……sem ugotovila…..hahahaha……
Ker pa vem, da imaš doma Celostno bioterapijo od Tadeja in so ti čakre v razumu jasne, bi te pa opozorila na “Psihološka in duhovna vsebina druge čakre” in sicer že prvi stavek : Vodilo druge čakre je spoznanje, da sta svobodna volja in osebna moč kogarkoli nedotakljivi in spoštovanja vredni…….hmmmmm se pravi popolnoma absolutno in brezpogojno………..in ni nobenih obtoževanj, nobene jeze, nobenega straha…..zato je tudi tesno povezana z odnosom do denarja, z odnosom do drugih, torej tudi odnos moje – tvoje..pa tudi odnos do smrti …se pravi, če se prepiramo ali imamo grenko izmenjavo izkušenj, je to zelo močan zapis in se pospravi v naši podzavesti….
In, če ti na umu vse to veš, to še ni spoznanje…….spoznanje je tesno povezano z iskušnjo….spoznanja ne moremo prebrati…..spoznanje lahko doživimo……vendar pa nam je prebrano lahko vodilo do spoznanja… in seveda razne tehnike, ki jih delamo v imenu samospoznanja…..
Dragi Robi, naprej v nova spoznanja………kajti to so tvoja spoznanja….in takrat imajo težo, seveda samo za tebe……..kar je pa čist dost…….
slišmo