Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Halooohahahaha…

njet Strelka….muzke še ne morem rolat prek čarunalnika, še nimam ads-leja, mogoče pride do poletja, ne vem…hahahaha…se mi pa včasih zgodi čudež in pritisnem play in se mi pesemca lepo odrola brez presledkov, to se je zgodilo z zlato ladjico in še nekaterimi……hahahahahah…tk, da čudeži se dogajajo…men kot ponavadi skozi muzikoBig smile…hahahahaha…drgač sem bla pa pred dnevi pri frendih in so me bli pač veseli, pa so takoj začeli nakuhavat, pa sladice pečt, pa te stvari…jst sem se pa usedla k računalniku in celo popoldne in večer rolala muzko iz tvojih marjetic in plesala in pela…hahahaha…….matr, so bli usi presenečeni, kuker…ja mami ( ma, ja, tk me kliče skor pol Lublane..hahaha….mal pretiravam…)..pa so rekel, ja, mami…tale muzka nam zdele super paše…a si spremenila smer, kuker nisem nč elektronke rolala….hahahahaha…..

Drgač so pa men marjetice ene rožce, ki so mi posebno pri srcu in to zaradi mojega otroštva, jst sem lahko ure in ure kot otrok ležala sredi travnika in mi ni bilo niti minite dolgčas…sem bla čist v svojem blaženem svetu, sam, da so me tastari pustili pr miru…hahahaha….to pomeni, da mi ni bilo pač treba non-stop delati po stanovanju in paziti na brata…hahahaha…..tole moje otroštvo se mi zadnje čase vrača v slikah in čustvih…in po nevem kerem ključu ga doživljam na momente kot v transu, ampak s popolno jasnino razuma…..hahahahaha…..sej, vem čist kontradiktorno…..trans in jasnost razumaGeek….jst sem se na tele moje kontradiktornosti že čist navadla…kva pa čemEmbarrassed…hahahahaha…..norc, kt norcWacko…..prouzaprou se mi ne vrača samo otroštvo, ampak se mi vrstijo dogodki iz moje preteklosti….kar pridejo v slikah, čustvih in kristalni jasnini razumevanja, včasih prou osupljivo…hahahaha……matr je fajn…prouzaprou je čudovito…nisem si mislila, da je v mojem svetu tolk ene nežne energije in po drugi strani tolk ene bojevniške krvi…hahahahaha…kvapa vem, mogoče to dvoje paše skupaj…hahahaha….

Vsem prou vesele pozdravčke…pa tole so še vedno nebuloze, ki jih brez vas sploh nebi bilo…tk, da rezina vas ma rada, ker mi tko nesebično pomagate pri telem mojem nebulističnem lajfu…hvala…in še moja uradna in neuradna mantra…hahahahha…..hahahhaha…..matr, če je lohka uradna, je pa lohka v istem momentu tut neuradnaGeek….hahahahaha….hahahaha….

slišmoWacko

Lepo je če deliš