Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Halooohahaha….
aleluja, aleluja…..jajca so tu…..hahahaha……tk, da vsem želim prijetne velikonočne praznike s potico, jajci, šunko in hrenom…..zdej guni, ki ne jedo mesa al pa jajc, majo še vedno na razpolago potico in hren…njami…..hahahaha….bravo Jezus Kristus….za mene si še vedno superstar s svojimi jajci….hahahahahaha…..
tole srfanje po forumu me zmeri nareži, k pr norcih….hahahahaha…..sem prebrala, da je Lazarev zvučil po telefonu nevrotično….hahahaha….hahahaha…..tut za Krishnamurtija je uradna medicina izjavila, da je nevrotičen….hahahaahaha….ljudje zgleda rabijo etikete, da lahko opravičijo sami sebe….hahahaha….pa obadva sta napisala en kup knjig, ki sta jih pisala iz svojega življenja oziroma sta pisala iz svoje predstave o življenju, ki jima je dogajalo in nista pisala svojih knjig kuker povzetke drugih prebranih knjig…..ampak sta pisala iz opazovanja svojega lajfa, iz opazovanja svojega uma, ki razlaga naša čustvena stanja in to vsak po svoje in za moje sive celice, sta bila obadva v svojih knjigah zelo izvirna….in nobeden od njiju ne predstavlja nekih svojih tehnik…..hahahahaha…jst mislem, da ni nč lažjega, kot prebrat knjige drugih avtorjev in potem pisat priročnike in sestavljat tehnike, ki itak temeljijo za moje pojme na avtosugestiji…….uf…uf……..še dober, da sem se kar sama okronala za norca, tk, da sem lohka čist komot odbita, zabita, nevrotična, pa te zadeve…hahahahaha….matr, svoboda je pa res cel humor….hahahaha…hahahaha…
Jiddu Krishnamurti prau “”””” odkriti, kaj pomeni živeti brez konflikta doživimo samo takrat, ko se naš celotni um sooči s tem kaj se dogaja ta hip….to opazovanje ni intelektualna ali čustvena zadeva, temveč ostra, jasna, predirna zaznava v kateri ni dvojnosti….takrat, ko mi opazujemo nekaj, kar se dogaja ta hip, um ne more priti z asociacijami in reakcijami…..asoociacije in reakcije na tisto kar se dogaja, so pogojevanje uma….””””””””….bravo Jiddu….hahahahaha…..
zaključla bi pa z najbolj pogostimi besedami, ki so napisane v knjigah Lazareva….BOG je LJUBEZEN in BOG ni odvisen od ničesar…torej tudi ljubezen ne more biti odvisna od ničesar, ljubezen samo je ali je pa ni….ne moremo kupčkati, da imamo naprimer 70 % ljubezni….hahaha…..ljubezen je ali je pa ni….tam, kjer ljubezni ni, je strah…..bravo S.N. Lazarev….hahahaha…
velika noč nej bi pomenila nov začetek….kuker pomlad je tu in je tut nov začetek življenja narave…..tk, da se mi zdi, da ljudje že tisočletja praznujemo ta spomladanski žur….hahahaha….. bilo kuda jajca, šunka, hren in potica nek nam prija svuda……juhuhuhuhuhuhu….pa na zdravje
slišmo