Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Napsha wrote:

NE…ko je človek v stanju tišine…ne čuti nobene bolečine !

Tudi, če crkne ves svet…je to nepomembno…stanje tišine…je stanje popolne stanovitosti…Tega ne morem opisati z besedami…tudi če bi lahko…ljudje tega ne bi razumeli…V stanju tišene…ko nekako drsiš skozi čas in prostor…si na nek način samozadosten…vse je jasno…samoposebi…to je neko stanje superiornosti…Tako jaz to doživljam…Bolj ko izkušam tišino…bolj mi ta svet-sistem-realnost…TUJ…UMETEN

Hja morm rect, da mi je tako stanje zlo domace, tako stanje sm zacela razvijat ze kot otrok, zato mi ni blo nikol blema bit sama s sabo, najveckat se lazje kot v druzbi, to stanje sm pa se fajn poglobila z jogijskimi vajami, ampak mi je cist jasn da je to moj najmocnejsi obrambni mehanizem, s katerim sem se odaljila od cutenja svojih obcutkov, ki pa so potem ob dolocenih situacijah prvrel cist nekontroliran, vcasih kar explodiral iz mene. Poznam tud obcutek, da ti je svet tuj in cel teater, ko da ko gres ven, gres pac na nek oder…Pa kasna korist je pol od tega stanja?

A kakšna korist je pol od tega stanja………hja……..kar se mene tiče, lohk rečem zelooooo veeeeelllllikkkkkkaaaaaaa in sicer spoznanje, da to stanje je in, da se ga greš in da je to tvoje stanje, ko je stanje spoznano, začne sčasoma zgubljati na energiji……bolj je spoznano,v vseh egokonstruktih ali manipulacijah, bolj se energija začne voditi zavestno in bolj človek ozavešča ta svoja stanja v dogodkih dnevno ( ne samo tehnikah, ki se jih kao gre….), bolj pozorno dela s svojo energijo in, kamor gre naša pozornost, tja gre energija…..

Lepo je če deliš