Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br dan,
matr, pr men jo prou luštno ščije, kuker dežuva, pa te svari……hahahaha……… moj gašperček je naravnan na ogenjček in je fletkano toplo…….hahahaha…….tele polenčka prou glasno prasketajo, k jih začne ogenj kurt…….hahahaha…….mi saund paše……hahahaha……saund dežja, saund gorečih polen….hahaha…..lušten, ane……hahahaha…….hahahahaha…..
Hja, Avatar, tamle na tvojmu oddelku je pa živo…hočm rečt udarno…..hahahaha…….čestitam……hahahahha……..hahahaha……..sej tkole res lohka beremo, da imamo ljudje mišlenja, ki izvirajo iz našega znanja in izkušenj naše osebne zgodovine, ki pa je spet naše znanje…….hahahaha…….tk, da vsako mišlenje, je pač tako, kot so izkušnje človeka in pa znanje,ki ga je skonzumiral……hahhahahaha…….se prau, da so naše reakcije skupek izkušenj in znanja …….hahahahaha…….vsaj tk jst to zastopm……..hahahaha……..sej vem, to je verjetn preveč enostavno, ker je treba verjetn še nevem kere segmente upoštevat…….ampak, evo v nebulizmu je vse še veliko bolj enostavno….hahahaha……hahaha….
Pa se pogovarjamo o umu, pa da imamo pogojeni um in nepogojeni um……in seveda je verjetn vsem jasno o čem se pogovarjamo…….hahahahahaha…….a pa je res jasno…….hahahaha…….sej, zdej se jst kot norc lohka sprašujem, če je meni jasno…….hahahaha……..ne vem……..pa beremo, da je moderna znanost ugotovila, da smo pač en zlo nizek procent v lajfu pač zavestni, pozorni, da pač vse delamo nekako avtomatično in, da nas rola v dejanjih v bistvu podzavest, pa te zdeve……..hahahaha……….ja, zgleda, da tko je…..da je to je stanje pogojenega uma…..se pravi, da je prprosto pozornost je razpršena na pogojevanje, na nekaj v preteklosti in na bodočnost…….hahahahaha………se pravi ni zbrane pozornosti v sedanjosti……..se pravi, če pelem svoje razmišljanje dalje, da je stanje brezpogojnega delovanja lih nasprotno, torej stanje z vso pozornostjo v zavesti, po domače rečeno stanje ostrega zavedanja sedanjosti…….hahahahaha……..sej, jst nisem zdej pametna, kuker intelektualna, pa te zadeve…….hahahahaha……jst sm en norc……ampak se mi zdi loogično, če je pač normalno stanje zavesti v katerem človek danes deluje pač pogojeno in v tem stanju zavesti zgleda, da človek deluje z samo nekaj procentno pozornostjo v delovanju ……pol je pač nasprotno stanje, torej brezpogojno, pač stanje s fulll zbrane pozornosti, se pravi stanje ostrega zavedanja sedanjosti……hahahaha……to je logično ane ……..hahahahaha………hahahahahaha…….hahahaha…..sej vam je verjetn to že vse logično……sej veste, jst sm kao zaostala, pa te stvari…….uf, uf, še dober, da me ni avto povozu, pa, da je zdej tole še men logično…..hahahaha……hahahahahaha……..
Ajd, fajn se mejte, grem zdele palačinke pečt…..jih obadva s pesjanarjem obožujeva…….hahahahahaha……
slišmo