Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
haloohahahaha…..
hahahaha…..ejga Strelka, tak je kak je…..hahahahah…..ja, sagurno maš prou…hahahaha…kuker u smislu, kdo je zdej naredu prvi napako, pa kdo je u službi, pa kdo čveka na delovnem mestu, pa te stvari (tut jst sm marsikdaj čvekala na delovnem mestu, pol pa tut, če nism bla na črpalk u službi….hahahaha…..Kristus je reku nekak tako, da nej gun dvigne kamen in kamenja človeka, ki sam nima nobenga greha..)…..hahahaha….hahahaha…..hja, ampak usseen pa nisi nardila vse, kar je v tvoji moči, da do dotičnega dogodka nebi pršlo……hahahahaha….nisi bila pozorna na znesek…..hahahhaha……tk, da opravičila imamo lahko zmeri…..hahahaha…….ampak ta je pa spet huda kuker, da zaupaš ljudem…….hahahahaha……..no, ja tut jst sm mela zlo podobne dogodke in se zagovarjala, da pač zaupam ljudem…..hahahaha……in sm ugotovila oziroma spoznala na dogodkih, da pač res ne morem niti sama seb zaupat, kaj šele drugim……hahahahaha……kuker si napisala, da si tut narobe številko dala gunmu s hladilnikom…….hahahaha……tk, da tole zaupanje mi v svojem razmišljanju pač jemljemo čist pogojeno…….zaupamo pač v vse zunaj nas…..npr. v zakone, v druge ljudi, v sistem, v Boga, v starše, v frende…….hahaahahaha……..in seveda v svojo pogojenost, ki nam dopušča, da se lahko opravičujemo in zagovarjamo…….in seveda mislimo, da vemo, da poznamo, da živimo v tukaj in zdaj…..čeprou nam dogodki kažejo, da pač temu ni tako…….hahahahah…..hahahaha…..dogodki so da best, vsem nam se dogajajo……hhahahaha………hahahaha in dokler živimo bomo dogajali……..hahahahaha…….zdej je pa od vsacga posameznika odvisn al bo dogajal lajf tako, da se bo zagovarjal in opravičeval in obtoževal al pa se bo odloču, da se skoz dogodke al pa dogajanja pač preprosto spozna sam sebe oziroma svoj pogojeni um……ki mu pač prevaja dogajanje……hahahaha…..hahahaha……ma, draga Strelka sej veš, jst sm pač en norc…..men je šla moja pogojenost uuuooooornnnnkkkk na kurac na vsej fronti lajfa, nadnakurac……hahahhahaha……hahahahaha……tk, da se zavedam, da dokler je človek še nekako približno zadovoljen sam s seboj….hahahaha……tolk časa se bo še zagovarjal in opravičeval, pa seveda obtoževal in postavljal vedno nova pravila…..in se po vsej verjetnosti konektal na neke višje inteligence, al pa ima svoje vodnike, in seveda nekje dodajal kao neko energijo in drugje oduzemal……blablabla…….hahahaha…..hahahahahaha…….čist po domač povedan človek pač nima zaupanja v sam sebe in zato najraje opraviči to nezaupanje s tem, da si govori, kako zaupa drugim in kako zaupa u Boga, pa te stvari…….hahahahaha……hahahahaha…..to je pač čist preprosto eden izmed naših miselnih in vedenjskih vzorcev……..no, ja u nebulizmu, da ne bo pomote……..hahahahahaha….hahahaha….
pozdravčke tebi Strelka v tvoje višave, k se mi zdi, da si nekje omenla, da si pač mal višje u hribu doma……hahahaha…..pa seveda pozdravčke vsem nam-vam…….daj-dam…..pa te stvari…….hhahaha…hahahaha…..ani bla daj-dam enkat ena kavarna al pa neki tm u Lublan……matr, da mi je neki znan…..hahahaha…..hahahaha……
slišmo