Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
AAAAlllllloooooooooooooohhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…………………….
uuuuvvvvaaauuuuu…… je lep večer zuni……tema…….zvezdice……lunca, ki crkava………hahahahaha……ani fletno…….jst mam lepo moj gašperček naravnan na ogenjček…..pa polenčk na polenčk……pa je toplo……hahahahaha…..pesjanar leži čez celo kuhno, kt medved…..hahahah…..se je lepo napapal govejih jerc z zelenjavo in makaroni…..zdej jo pa lepo drnjoha…….hahahaha
Mtr, pa sm šele zdej ugotovila da kolk sem pa jst neumna…….hahahahaha…….sej ni, da se neb narežala u nulo….hahahahhaha…….matr je fajn….ane…….jst sm pač spet čist po domače in preprosto vzela…….hahahhahah…njet……ni lih tko preprosto, ktt sm jst mislila…….hahahhahaha………..namreč zdravilstvo, pa energoterapija, pa bioterapija, pa tele, sej ne vem več kako nej se izjasnim, pač tehnike al kva……al pa pristopi……to pač zgleda ni duhovnost…..hahahaha…..sej, če čist trezno pomislim………res ni…..to so samo tehnike in pač različni pristopi, ter seveda razlage in diagnosticiranje problemov… in ljudje, ki se stem ukvarjajo, pač s temi tehnikami, jemljejo to kot poklic, to pač ni duhovnost, duhovnost ni in ne more bit poklic, je zapisal Jernej in s tem se kompletno strinjam…………..hahahhahahaha…..in ni boljšega za poklice, kuker novica, da so čist nove energije pršle in nov pristop in to direkt iz Amerike…..hahahahaha………hahahahha…..sej ni, da se človek nebi narežal……hahahahaha……kuker u smislu……to je revolucionarno odkritje v kuhinji….nož, ki sam reže…….hahahahaha…….za podrobnejše informacije pokličite 080……..hahahaha…..
Sej, jst se na vse te tehnike prou nč ne spoznam…..hahahaha……se jih nism nč naučila, priznam……..hahahaha…kuker tehnike okol energij pa te stvari…kuker čira-čara…hahahahaha….hahahahaha……….pa seveda je potrebno bit v teh tehnikah fulll strokoven, tk, da jst nimam kle nobenih ambicij……in, če je človek pač brez ambicij, sploh ne more uspeti ane ??????…..hahahahahaha…..to je pravilo pogojenosti ane…..hahahahaha….hahahha…..njet ambicije….njet uspeh…….hahahahaha…..hahahahaha……
Že v preteklosti sm omenla, da sm fanica Sokrata in njegove misli…..vem, da nič ne vem……hahahahhaa……zdej se mi je pa še Lao – tzu (kitajski mislec….) javu iz astrala …..hahahahaha……pa me je spomnu na njegovo misel…….Nič ni bolje, kot vedeti, da ne veš, ne vedeti, pa misliti, da veš, je bolezen………..hahahahahaha……
Tk, da, dragi Sokrat……hahahhaha……ejga, ti povem, da tvoja apologija je resnično tako kot si rekel, kar je zapisal Platon…..hahahah……..se pravi apologija je zaggovor in opravičevanja……hahahahaha….in angleška beseda apology (opravičevanje) itak izhaja iz tvoje apologije……hahahahaha…….svaka ti kaka…… mel so te za anarhista, terorista…….hahahaha……pa tut nobenih knjig nis napisu, pa čist preprostega rodu si bil……hahahahaha…….matr, Sokrat za men si the men……hahhahaha…….pa tut ambicij nis imel……hahahaha…….od kje pol tvoj uspeh še vedno po tolikih letih…….hahahah…..kukr tisočletjih……..hahahahaha……..hvala, hvala za tvoj nauk…..vem, da nič ne vem…….hvala……..hahahaha……..
slišmo