Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

glas wrote:

…sej konec koncev smo vsi neki vizionarji, ampak mene zanima ta najvišja vizija foruma…..za razsvetlitevLamp se že vnaprej zahvaljujem….hvaležna rezinaWacko…hahahahaha

….če se pa kdo
spomne te najvišje vizije foruma, nej pa še nas v nebulozah
razsvetli….

jah mogoče bi to raje Tadej povedal.. ker vsak od nas ima lahko svojo osebno tolmačenje tega, tudi jaz!

lahko pa prilepim recimo par izjav na to temo:

tadej pretner wrote: Forum je mišljen kot vsaj približno
ezoterično-strokoven…

tadej pretner wrote: … Forum je za izmenjavo mnenj …

tadej pretner wrote:
Ta
forum je bil mišljen kot prostor, kjer imajo predvsem tisti, ki hodijo
na Šolo za bioterapevte možnost izmenjave mnenj, ki naj bi bila predvsem
strokovna.

Ja jaz osebno vidim najvišjo vizijo foruma v tem, da se bodoči bioterapevti, vsi ”ezoteriki prostega časa” Wink, vsi ki jih zanima ezoterika/zdravilstvo/aktualnosti tega časa/itd,.. da če ima (kdo od omenjenih) kaj konstruktivnega za povedati na odprte teme, da je to zelo dobrodošlo! Ker od palete mnenj različno mislečih se največ naučimo!
Plus da so dobrodošle nove zanimive teme, ki bodo širile zavest ali znanje na vseh področjih, ki jih zajema ta forum!
Meni osebno se zdi tudi zelo dobrodošlo in zaželjeno da člani foruma objavljajo vse pozitivne informacije, ki pomagajo širiti informiranost na vseh področjih, ki jih forum zaobjema.
Vse to pa je mogoče početi le če:

glas wrote: … bo prevladala želja po
sodelovanju in naša skupna vizija po sokreaciji pozitivnih in
konstruktivnih debat, ki nastaja iz
mavrične palete različnomislečih oseb.
Ying Yang

juhej glasClap…resnično sem ti hvaležna, da si se potrudil z odgovorom…hvala, hvala….

se pravi, da tele nebuloze čist pašejo na tale forum, ker so po mojem nebuloznem mnenju nebulistično ezoterično strokovne, pa tut mnenja si izmenjujemo, razen, če nimam monologov, kar je v večini primerov…hahahaha….pa seveda se masikak bodoči bioterapevt lahko marsikaj praktičnega nauči,
naprimer, da je treba velik pit pa te stvari….hahahaha….matr lohka člouk dehridira al kako se že reče, pol mu pa tut nevem kero polje nč ne pomaga….hahahaha….seveda se čist komot tut motim….hahaha…

tale mavrična paleta različnomislečih je pa men čist da best….in moja nebulistična želja je, da bi se vsi nadzavedali, da dejansko ljudje informacije al pa dogodke procesiramo različno in, da s tem ni nč narobe…če pa kdo misli, da ima samo on prou, pa tut prou….sej za sebe ima vsak svoj prou… spet mal nakladam…..hahahaha…

tk, da dragi glas želim ti še velik prijetnih uric pri tvojem ustvarjalnem delu, ki ga vodijo najvišje vizije šefa foruma…..juhuhuhu….

hvaležna rezinaWacko

Lepo je če deliš