Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

strelka
Participant

Eh Zofija ..ti maš velik problem …veš ..pa to ni zdaj moj problem da ti povem kakšen ….ker konckoncev ga maš ti za rešet …ne jaz. Ker tebe nekaj moti …
Ampak oK …bom povedala kako jaz vidim tvojo komunikacijo z mano…
Kot prvič izrazla sem svoje mnenje glede alkoholikov …in pač meni praznega filozofiranja …
izrazla sem …res priznam mal na moj način ..da Zlati rez veliko govori o egu …in zdaj razumem zakaj ..ker ima problem z egom. zato tudi tisti prvi stavek , ki si ga ti razumela po svojo ..kar je tudi prav.In ti ga nisem razlagala ..ker ja pač sem pustila naj gre po svoje …
Povedala sem ti ..da ne maram da mi, ko me nekdo mal priščipne ..potem tala ljubčke …jp mal se mi zdi smešno …narejeno in men vsiljivo ….

Zlati Rez mi je odgovorila , kar spoštujem … potem ti uletiš kot en satelitBig smile ( mah ne vem najbrž si njen odvetnik) …in začeneš zopet s svojimi idejami o mojem stavku , ki ga sploh nisi štekalaBig smile…in še ja ocenjuješ kako nekateri zanimivo delujemo ..torej a smo zdej tvoji Zajčki al kaj …da boš analizairala al kaj?
Kdo ti daje pravico za to …Wink..
Tvoj samogovori pa okej …saj sem povedala, tud jaz jih imam…

Tko da …mah ne, ti pač piši kar želišBig smile ..sam dopusti pa tud drugim da pišejo svoje bolj natančno meni dopusti…
če lahko ….( sicer pa ne zato, ker sem se zdaj zahaklala s tabo na splošno mislim da je včasih bolje bit tiho..posebej pri takih nepomembnih zadevahBig smile, kot je zdele tole..kar bom do nadaljnega v tej temi tud upoštevalaBig smile)

Sem pa tud jp bolj kolerične sorte …tko, da butnem včasih kaj zanimivega Big smile čist tko usput …
Ti pa analiziraj svojo psiho v vrtaj po sebi , ker vidim maš veselje …mojo pa, če lahko pusti na miru .
Tko no, zdaj sem povedala, da ne bo blamaže.
Oz nesporazumov…in užaljenih čustev.
Ajd mej se….Wink
Oh Zofi,če bi jaz dajala dovolenje kdaj bo kdo kaj pisnil …ha , ha …bi bil prevelik kraval…Big smileWink

se pa oproščam ..jp ker sem kalila mir v nebulozah ..in ga pripeljala mal v bolj razburkane vode …Big smile

strelka2010-05-22 16:15:09

Lepo je če deliš