Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Halohahahahahahaha……..

hahahaha……Zmajeslovka……hahahahaha…..matr, matr, da so mi tele diagnoze ušeč, mi čist resnično zvenijo…..matr so da best……hahahahahahahha……..hahahahahaha………hahahahaha…..no, ja, vsaj iz moje realnosti norca……hahahaha….pardon znanstvenika……hahahahahaha……hahahahaha…….in draga Zmajeslovka……hvala, hvala……si prou dobrodošla u tem mojem fogloužu……ti še kar nebulozni kej, sej ni nč treba prou zlo premišljevat al je pametno al pa ne…….hahahahaha…….sm se naučila iz svojga lajfa, da, če sm prou velik premišljevala, sm ga ponavadi mim udarla…tresk-bum……hahahahaha……..kuker šah-mat-pat razmišljanju…..in jupiiiii že dogajamo marbit mal bl pristno…..hahahahaha….ali pa tudi ne…….hahahahaha……pa tut vse vas, ki tole berete, vabim da jo nebuloznite kakšen svoj nebolizm……..hahahahaha…….pol pa tut, če me pošiljate u kurac……men je useen…..hahahahahaha……ali pa tudi ne……..hahahahahaha…..hahahahaha…..nebuloze so nebuloze in tut višja inteligenca nč ne sodi, da so marbit slabe al pa dobre……hahahaha…….kuker Bog pa te stvari…..hahahahaha……vam garantiram, da tale višje intelegenca al pa Bog, pa te stvari, sploh nč ne sodijo…….hahahahahaha……..s presojo in sodenjem se pač ukvarjamo samo mi človečki, kuker reče naš forumski Brezo…….hahahahaha……….mimogrede……kje pa je naš Brezo………halo, halo Brezo, kva dogaja………hahahahaha…..ejga Brezo, da te ni marbit tistih 5000 indijančkov najdel……hahahahaha……halo štabovi, dal se čujemo…….halo….halo…..no, ja, veze z Brezotom nism mogla dobit…..vse neki hrešči……hahahaha……marbit ma Brezo pač na obisku ene al pa druge duhce, pa ga mal žurajo………hahahaha….ejga Brezo, želim vam usem skupaj en fletkan žur…….hahahaha….pa pol kej poročaj……..hahahahaha…….al pa tudi ne…….hahahahaha……

hahahahaha……draga Zmajeslovka…..hahahaha………jst odgovornost kar živim…..hahahaha…..ali pa tudi ne……hahahahah……sm gledala učeri tevejko, kuker novice……hahahaha….pa sm slišala, da se je gun heker Julijan kar sam javu na policijo, pa, da nebo to nič uplivalo na objavo depeš po medijih……bravo…..hahahahaha…….pa sm se jst tut mal zamislila nad telim mojim nebulozam…..hahahaahahahaha…..k, sej veste sm pač forumski anarhist, pa terorist…..tk, da se čist komod zgodi, da me pač s forumskim zakonom prepovejo…….hahahahaha……moja prihodnost ni lih stabilna, kera pa je…hahahahahhaha…….hahahahaha…spremembe so moja stalnica…..hahahahaha…..pa sm se zamislila…….pa sm razmišljala……hahahaha…..pa sm ugotovila, da se jst pač na računalnike, pa tele internetne povezave čist nč ne spoznam……hahahaha…..kuker, ama nč……..hahahahah……..ampak mam pa frende…….hahahahaha……hja, le kdo jih nima……..hahahahaha……no, pa mam dva frenda, k sta tut kar neki znastvenika okol računalnikov, pa domen, pa websajtov, pa te stvari…..hahahahahaha……..jst sm bl gospodinjska pomočnica…….hahahahaha….hahahaha…….no, pa sm mislna, da, če me tuki z zakonom prepovejo, mi bosta pač tela dva moja frenda helpala……hahahahaha…….in bom lahko naprej nebulizirala……hahahahaha…….kuker nebuloze.si al pa kej tacga……hahahahahaha…….hahahahaha…….tolk okol moje odgovornosti………hahahahaha……hahahahahaha……hahahahahaha……marbit pa tut nakladam…..hahahahahaha…….hahahahaha…….sm mela zmeri rada gunga našga Balkanca kuker u smislu, piši kao što govoriš………hahahaha……..jst bi sam še dodala piši kao što mislliš i govoriš…..hahahahah…..hahahahaha……ma, ja norc, kt norc…..hahahahah….hahahaha…….pardon idejno-realistični-znanstveni norc…….no, to se pa že boljš sliš ane…..hahahahahha……hahahaha……hahahaha…

hahahahaha…..mi je zdele pršu en znamenit nasvet zen budizma na misu…….hahahaha……tale je men čist realističen…….hahahahah…..in sicer piše…..”ČE NA CESTI SREČAŠ BUDO, GA UBIJ.” hahaha….hahahhahahaha…..hahahahaha……….matr, da je da best……hahahahaha……..hahahahaha…….a kva nej bi to pomenil…..hahahaha……hahahaha…..Ta osupljivi nasvet pomeni : ne pomaga, če luč vidimo, saj moramo sami biti luč. Luč postanemo, če se z njo notranje povežemo, ne zunaj sebe……(stran 103, Eugene Pascal – Živeti z Jungom )………hahahahahaha…….hahahahaha……….sam, če pa pogledamo modo “duhovnosti”…..kuker se povezujejo zunaj sebe z neko višjo inteligenco……..matr, da kle neki ne štima…….hahahaha…..hahahahahaha………matr, matr, da so kontradiktornosti pač zgleda moja usoda……hahahahaha…….hahahahaha……..ali pa tudi ne……hahahahahaha…..hahahahahaha…….

In…..to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo…….hahahahaha…….hahahaha…….pa naša mantra dežele na sončni strani alp……hahahahaha……dobra volja je najbolja …..bodi dan na dan vesel….vriskaj, poj in pesmi piskaj….pa boš vedno srečo imel……..hahahahhaha…….hahahahahaha…..

slišmoWacko

Lepo je če deliš