Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Halooohahahaha…
hahaha…janko….oblubm, da nm nč po pamet in na pamet…..hahahaha…..sem ga skoraj pol stoletja neki po pamet in na pamet trenala, pa sem ga u nulo in še čez zaglavila…juhej, juhej…. sm preklemansko hvaležna za use dogodke in ljudi, ki so mi križali pot v mojem pol stoletja, sej brez vseh se neb nč naučila…hvala, hvala………ampak tanajboljš je pa svoboda in mir uma, pol ma pa še pamet kej pametnega za povedat…….hahahahaha….
hja, tale naša zmajeslovka je modelka…..jst sm prepričana, da nas ugledno zastopa na veselicah in žurih, tk, da sm čist vesela, če kakšnega tut na naše zdravje obrne….juhej….sej pravm, da je men osebno edina pomankljivost stokilašev, da ne grejo lih u torbico, pol mora pa pesjaner doma ostat…..sam je pa da best, k domu pridem in me je pesjaner nadvesel in se fletkano mal stiskava, pa mal cvil, no pol me ma tut kmal dost in se lepo namesti na svoj plac na terasi in je v svojem svetu……hahahaha….je enkat en moj frend prjavu, da tko vesel, kot ga je njegov pes, ko pride domu, da tko vesel, ga ni nobeden doma, ne žena, ne otroc….hahaha….je reku frend, da čist komot nardi eksperiment, kdo ga je bolj vesel, pes al žena….. v prtljažnik zapreš psa in ga pelješ nekaj kilometrov , ustaviš, odpreš prtljažnik in pes te je vesel k svina…..če pa v prtljažnik od avta zapre naprimer ženo in jo vozi nekaj kilometrov in ustavi, odpre prtljažnik, ga bo pa žena ziher nadrla in čist skregana in besna težila……hahahaha…..matr, se mi zdi, da ma tale moj frend kar prou……sej eksperimenta ni šou delat……hahahaha……
hahaha….janko…..a zdravilne rožice prauš….hahaha…..si bom ob priložnosti ogledala filemček, zdej pač ne morm, ker mam instant ineternet, pa mi lih ne vleče…..drgač sm pa jst čista fenica tete Pehte, ki pravi, da za vsako bolezen ena rožca raste…..sej, če bi teta Pehta danes živela, bi pa mogoče rekla, da čist za vsako bolezen ena rožca al pa travca raste…..hahahaha……kvapavem.com…..
pozdravčke iz dolenjske rivere….
slišmo