Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Hejga,
matr, tale moja astralna druščina so pa tanajvečji sralci, kar sem jih kdajkoli srečala………hahahahaha……kej tacga pa še ne, to je pa res rokni ga rol……..pa še u gostilni nam ni blo treba pametovat…….hahahaha…..smo obvladal kar hotel pri “petih brezah”……matr nam je blo lušten…..hahahahaha……..ampak je pa moj komplementarni partner zagnoju…….se tud ni telepatsko opraviču……tk, da smo mu vsi skupaj v začetku našga sestanka mal jebal vse po našem spisku…….ampak, se je pa kao Karlitos kao spomnu, da je kao duhovnost eno kao samo sprejemanje in ne jebanje…….mi smo se brez kao, sigurno oddahnili, ker nam jebanje sploh ni preveč šlo od rok……juhuhu-bruhuhuhu……..in med tem smo doživeli “vejolom”, kajti veje pri petih brezah so se polomile…..in smo lepo pristali preko nog na riti na naši ljubi zemljici……ker pa je naša tipka za sprejemanje bila vključena smo končno dojeli tudi Newtnom zakon gravitacije…….tk, da smo tudi skontali, da vse, kar se nam dogaja, je o.k…….

Z druščino smo pristopili k naši globoki misli ” ali se roka dotika mize, ali se miza dotika roke ” pristopili smo z vso resnostjo, le, da na drevesih naših brez ni bilo miz…..hahahaha, smo imeli pač problemček z mizo in roko……hahahahahaaha….., ker pa sem bila pri tabornikih, kjer tudi nismo imeli vedno miz, pa sem predlagala druščini, da lahko globoko misel tudi brez miz obvladamo in sicer, sem raztalala kozarce, nalila kar pač kdo pije in smo celo noč….uf….uf….uf…..ugotavljali naslednje : ali se kozarec dotika ust, ali se usta dotikajo kozarca……naš Karlitos je šel še celo globje in sicer je ugotavljal ali se mu pivo dotika jezika ali se mu jezik dotika piva…….še dobro, da so veje brez popustile in se zlomile, da smo pristali z nogami do tal, ker smo tudi pogruntali, da nam noge rastejo iz riti, torej nas je bolela tudi rit…….hahahahahahaha…….ampak, takoj ko smo naše bolečine sprejeli….šo šle papapa………….hahahahaha……

ker pa še vedno ne vemo kdo se koga dotika, smo se cela druščina prepeljali z avijonom v Slovenijo, kjer je zahod in smo v eeeeeevropiiiiii in imamo mize, tk, da vam pokorno javljam, da eksperiment nadaljujemo na zahodu-zapadu ne na istoku ali vzhodu………z ozirom na to, da ne stanujem u bloku in imam v tem momentu bajto in velik okol bajte za narest, sem povabila s seboj na zahod, v Evropo, v Slovenijo nekaj jogijev, ki so mi frendi, en je mojster Krija yoge to je mojster Lahiri Mahasaya in njegova žena, sem jih komi z drevesa potegnla, ampak, ko sem jim dopovedala, da imamo mi mize, sta bila pa takoj navdušena za potovanje………tk, da vam bom o našem ekperimentu glede miz in rok, še sigurno poročala……..hahahahaha…..

slišmoFlower

Lepo je če deliš