Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
O moj Bog ..včasih se res vprašam jp…zakaj se ljudje začnejo ukvarjat z duhovnostjo …ker iščejo rešilno bilko zase…jp za svoje teževe..
pol pa gredo iz ene skrajnosti v drugo.
težko je najdet eno ravnovesje …pa še nekaj …jp vsi smo isti tko na daleč …že psihologija pravi …da podobno delujemo …samo niso pa vsi recepti enako uspešni pri različnih težavah ..
ja ..enim je treba ego pohodet , ker so res polni same sebe ..pa še potem imajo težave …pa pač si morjo dati tud duška da se sprazijo …npr pisati razne bloge pa tko naprej …da jim da en ventil ..ker tolk v realnem svetu sebe tlačijo …
Al pa se začnejo it veleumne zdravilce pa psihologe ..pa ne vem kaj še …ko se pa včasih tko jasno pokaže …da še vedno majo sami sabo težave …innim kakšebn citat la pa mislenost ..poišče pravi smer v življenju.
Pa se potem vpraša človek …kako naj takmu verjamem…pa zupam …če pa on sam tud deluje tko …ma ja totalni psihič..skregan z mojo miselnostjo …in on mi bo pomagal moje teževe rešvat ..ko jebela cesta še s svojimi se vsak dan bori …pa je čist crknen ..ja je teba potem ljubezen talat…ker če talaš ljubezen žanješ ljubezen …
Jp pol smo sebičneži ..pa z egojeba nas daje…jp človk se res lahk mal zamisl…pač tako kot sem jaz …ki mal drugače razmišljam …ker imam mal drugačne izkušnje tud s psiho napadi …
pa ok ….
to je pač moje razmišljanje…moje dogajanje v glavi …
tko no …vsak pa težave rešuje na svoj način ..eni da pišejo svoje izkušnje …pa kao so jih rešili …drugi drugače ….samo a če jih kdo ne napiše nekemu tujcu tukaj ….ker se vpraša zakva sploh …jp ma težave spet jp z vedenjskimi vzorci …
eh …ljubezen se včasih more tud čutit ne sam z velikimi črkami pisat …pa jo opevat na vskem koraku …če pa jo kdo zavrne …jp itak …ne mara njene ljubezni katastrofa …velika …
mah …