Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br dan,
hahaha……..evo,so pršli ljudje nazaj z morja, pa je forum spet mal bl oživu……krasno……hja, je blo kar mal dolgčas tkole na forumu…..sej, naša Strelka,Zofka, pa Napša se ne dajo…..sodelujejo…….ampak Strelka je pa tanajbolj resna pri sodelovanju……..hahahaha……….hahahaha…… tk, da vsaj na Strelko lohk člouk računa…….hahahaha……..bravo Strelka……..hahahaha…
Hmmmm…..draga Strelka….men pa Latinoti niso nikol prou preveč potegnil…….hahahaha……od ostalih kontinentov mi je bila vedno všeč Afrika……….res pa še nikol nisem bila tam…..pa, če se zdele zamislim, da bi jo šla v Afriko mal turistično……njet…….mi tele Dolenjske gorice zdele tanajbolj pašejo…….hahahaha…….je vroče k pes…………ampak v senci je pa božansko…….hahahaha……
Tk, da jst jo grem zdele za mojga pesjanerja mal skuhat…….jetrca, zelenjavco pa makarončke, pa zadeve pol bom pa probala televizijo ven prinest, k bi rada fuzbal gledala na prostem…….hahahaha…..se mi zdi, da mi bo zuni bolj pasal gledat……pa navijat…….dejmo Nizozemci….dejmo oranje………..
Slišmo