Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br juter,
sveda se režimm…..hahhahahaha….namreč, sem pa tja uporabljam besedo njet…..hahahaha…..to je po ruski…..hahahaha…..jest sem en norc, pa mam gimnazijo, pa smo se na moji gimnaziji v mojem času pač učili rusčino in angleščino, drugega jezika ni bilo na razpolago, hja pa še manjkala sem velik v šoli…….hahahaha…..sej angleščino mal bolj znam, k sem se jo na terenu naučila, kuker pogovorno……hahahaha…..evo, ruščino pa nisem več uporabljala….nazadnje sem imela željo po učenju rusčine, ko sem se srečala z Lazarevem…no, pa me je tud ta želja minila, sem v balkanščini lohk skor vse prebrala, tk, da dons prov velik rusčine ne znam……..bi mogla it mal na počitnice v Rusijo, pol bi pa mogoče še kej skup sklanfala…….hahahahaha……ampak tale njet, pa lohk uporabljam, mam vse pogoje za to……hahahaha……mam gimnazijo…..hahahaha….pa še eno pesmico znam po ruski, ki sem jo v preteklosti večkrat recitirala, ko sem ga pač kje žurala, mi je znal preklopit na ruski jazik in že sem jo recitirala, sem si zaslužla za nov drink……..hahahaha…..jo bom še zdele….sej v živo se verjetn bolj sliš, ampak …..hahahaha……jo bom kar napisala v latinici ( cirilici mi verjetn neb ratal )…….mal po ruski……hahahaha….sicer pa sploh ne vem, al sem se pesmico prouzaprou pravilno naučila……hahahaha….ampak evo tole mi je vsa ta leta od moje gimnazije ostalo v glavi……hahahahaha…..sej vem, ni velik……je pa nekaj…….glih prou, kar se mene tiče……..hahahahaha….
Raz, dva tri četire, pjats,
višel zajčink paguljats,
vdrug ahotnik vbgajet,
prjamo v zajčinka streljajet,
pif paf oj joj joj,
umirajet zajčink moj,
no, ahotnik ne papal,
seri zajka ubežal……
hahahahahahaha………je šu zajček na sprehod, pa ga je lovec nanišanio, pa ga je hotu ustrelit….hahahaha…..no, pa ga je lovec zgrešu, pa jo je zajček lepo pobrisal…….hahahahahaha……nebuloza po ruski…..hahahaha……se spolnem, k sem bla leta nazaj v Bernardinu, pa sem jo zjutraj iz diska direkt na zjtrk uletela…….hahaha……in sem prou naglas recitirala za svojo mizo tole pesmico…..hahahaha….so bli eni Rusi pr sosednji mizi…..hahahaha…..smo ga pol še cel dan skupi žural, menda še celo noč……..hahahaha……pa skoz nazdravljal……teli Rusi, pa nihove zdravljice……..hahahahaha….
slišmo