Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Br dan,

hahahaha…..evo, obiski so spokali na morje, pa še moja hčerka zraven…..tk, da jo uletijo spet čez en teden……jst mam pa itak tale moj živalski vrt, kuker mojga psa, pa od hčere psa, ki tudi ni prou majhen, od prjatlov muco, ki ima že tudi trinajst let in se pri domačih nikoli preveč rada me mucka, odkar je pa pr men, je pa čista mazica…..hahahaha…..se mi zdi, da bosta frenda čist presenečena nad spremembo pri gospe muci…..hahahaha….no, pa seveda tudi mami muci hodi pridno iskat za jest in se res neverjetno obnaša, kuker je poldivja muca, ampak se prou rada pusti božati, sicer ne za dolgo ali ipak……hahahaha……..pa tud mladički so že oddani, jih bodo vzeli vikendaši vsak enega domov, tk, da smo vse zrihtali…..hahahaha…….oziroma se je zrihtalo samo po sebi…….jst tud ust nism odprla……hahahahahaha….

Hja, tale energija je res da best……men se zadnje čase zdi energija resnično fulllll intenzivna……a kako jo občutm…..hja, nč drgač, kot v delovanju…..intenzivno delovanje…….hahahaha……sem še dva čist nora kamna dobila za darilo, kuker moldavit in herkimer diamant…….hvala, hvala…….se pripravljam na en svoj ritual s kamni, pa z gongom, pa s školjko……..hahahaha……pa seveda bo moj pesjanar tudi sodeloval zraven, namreč, ko piham v školjko on obvezno tuli, ko pa zakurblam svoj gong, ga pa v parih sekundah poleže na tla in seveda meditira……hahahahaha…….čeprou pravijo, da psi v bistvu ne marajo gonganja…..hahahahaha….pr men je spet drgač…….hahahaha……moj pesjaner obužuje gong kopeli……..hahahahahaha……pač tele frekvence gonga ga vržejo v alfa stanje…..hahahaha…….

Sej zdej že veste, da je nebulizm znanost ane……in to presneto resna……..hahahahaha……..v nebulizmu je vse energija in vse je med seboj povezano…….hahahaha…….pa sm premišljevala, kako bi vi, ki tole berete naprimer nardili preizkus, kako je ta znanost resna……..hahahahaha……in evo sem se spomnila…..hahahahahahhaha…….evo direkten preiskus, ki ga lohk nardite kadarkoli…….hahahaha…..in boste takoj ugotovili oziroma boste dobili takojšen prikaz, kako se energija obrača, samo, če vi to hočete oziroma, če se odločite……..hahahhahaha…….hahahahahahaha……in sicer preiskus poteka takole…….takoj, ko občutite preveč intenzivno energijo, ki se lahko kaže na ta način, da postanete slabe volje, ko vam nekaj ni všeč in, če se takrat v tistem momentu spomnete in se začnete na ves glas smejat samemu sebi……hahahahahahaha…….boste imeli direkten in takojšen prikaz, kako se je energija obrnila na bolje oziroma je dobila višje vibracije…….hahahahaha…….čisto preprosto…….hahahahahaha……..probajte………hahahahaha…….to je fulllll dobra nebulistična tehnika, ki ima takojšen učinek…….hahahahaha……..takojšen prikaz, kako iz nižjih vibracijskih polj z vašo odločitvijo pridete v višja vibracijska polja……hahahaha……samo odločiti se morate……hahahahahaha……en tak primer je tudi naprimer, če se vozite z avtom po mestu in se vam kao fulll mudi……hahahaha….in seveda imate vse rdeče semaforje……hahahaha…..mudi, mudi…….hahahaha……..vi pa bentite na semaforje….hahahahahaha…..probajte se spmniti pri semaforju z rdečo luč, ko ste spet jezni, da je rdeča…..hahahaha……dejte se takrat smejat samemu sebi…….hahahahaha……in energije se bo takoj obrnila, pa glih v tapravem času boste prišli…….hahahahaha…….pa še glavno dihalno mišico boste predihali s smehom…….hahahahahahaha……evo, nebulizm je resna veda in kot taka ima tud ene svoje tehnike……hahahaha…….in smejanje samemu sebi je glavna tehnika……..bilo kuda smejat se samemu sebi svuda……..hahahahahaha…….sej sem vam že omenila, da sem tanajbolj vesela svoje diplome iz yoge smeha, ppardon iz smeha neskončnosti, marbit je kakšen alergičen na besedo yoga……..hahahahaha……hahahahahaha……….hahahahaha……

slišmoFlower

Lepo je če deliš