Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Akoha, hahahahaha
hahahaha, Strelka , ti si res en fajn model……hahahaha……..se mi zdi, da je kar velik zahodnega sveta vzgojenga kuker kristjani, pa te stvari…….pa js tut…….hahahahaha……sem tut svojo hčerko dala krstit, pa te zadve, birma, pa to………hahahaha…..mi je župnik po dolgem prepričevanju reku, da mi bo hčerko krstil, ampak vsakega naslednjega otroka pa ne več……hahahaha……….po mojem mnenju je vsem nam ljudem nekaj lastno in to je vera, bilo kakšna….al vera v naravo, al vera v boga, al vera v samega sebe, al v znanost……tk, da se mi zdi, da mamo vero v genih…..hahahaha………..sej vem, nebuloze……hahahaha…….ampak js mam globoko vero v človeka, v vsaakem trenutku lahko v vsakem človeku, pol pa karkoli ta že dela, lahko najdeš nekaj, kar človeka odlikuje in ga pohvališ…….priznam pa, da je težko, če je človek poln nekih miselnih vzorcev, takrat je taka hvala ena sma osladna prijaznost in to se tudi čuti……tk, da, draga, Strelka, ti se res en fajn model…..hahahaha….odkritosrčna……a, pa te je kdaj zanimalo, zakaj pa ti zdej si ljubosumna…..kaj se ti vzbudi v telesu in kakšne misli te obidejo…….probi se enkrat mal opazovat s čisto pozornostjo na sebe v dogodku……in mogoče boš opazila-občutila en moment, ko se lahko drugače odločiš in čustveni naboj bo mogoče popustil…..in, ga ni potrebno prekrivati, kuker v smislu, jst sm rajš bolj tih, k kuham špagete……hahahahaha……..ma, ja, sej nočem nobenmu kuker kakšne tehnike vsiljevat……hahahaha….življenje in tehnika……hahahaha……..matr je fajn…….ampak, če sami sebe poskušate v dogodkih, ki vam razburka energijo v smislu cunamija negative, kuker, jeza, ljubosumje, zamere, užaljenosti, strahu………če se mal opazujete s pozornostjo na vaše telo, kako pride do čustvenega izpada in seveda kakšne misli vam v dogodkih šopajo po umu…….matr jst mislem, da ne bi blo s tem čist nč narobe………drgač pa v nebulizmu velja, da bilo kuda, vsak nosi svojo egojebo svuda…….hahahahaha……….
slišmo…..pa bodite v cvetju…..hahahahahaha…….