Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
to mi deli… mislim kidej, hehehe maš u dobrem malo piwo
itaq maš pa loh to terapijo tut namest palcomata, pa še men uslugo delaš, da bo dalejnska fajn pakidana…
ker drug teden pridem u waše naše konce z čist drugmi nameni, kuker padat pod cesto na glavo u tawelike kupe snega. itaq nkol ne we člouk, kwa mu bo zapasal… ampak u planu zaenkrat ni. morm se pa pohwat, da če kej obwladam… mislim reeeesss obwladam… je pa to sprememba planow. to delam učas tko rutinsko in hitro, da še sam ne dohajam da ti ne nakladam, k se ti da u par besed use powedat…pa če nisi čist tešč, boš tut zastopla, da imam že u planu spremembe planow
da se ti tisto babje mesowlje ne oglasi tut ni panike pomoje. itaq ni panike… ma u bistwu je to dobr… ja walda je dobr, k ne more bit slab… da te ne pogrešajo… mislim za njih je dobr… da je tko…
ni sicer dobr za tvojo samowšečno rit, ampak je pa dobr, da ji da mal mislt
ajd bejba… slišmo… grem zdej neki neprijetnga nardit za prijetne efekte. če pa efekti naujo prijetni, pa se mam za tolk pametnga, da terapije nam u nedogled ponawlou, razen če nam spremenu plana