Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Flancati so da best, evo ratal, sem jih z uzitkom ene par pojedla, svoj uzitek pa sem delila s celim astralom…hahaha…dnevi norcev uspesni….
Pred cajtom sem omenila, da sem tud mal fanica I – chinga u bistvu je I- ching men kot en prirocnik, pa sem se spovnla na eno interpretacijo enga heksagrama in Ž.M. Slavinski je podal naddobro interpretacijo, pa evo mislim, da bodo njegovi stavki zdele glih prov uletel….
Pravi Slavinski “”””Vsi smo popotniki v svojem zunanjem in notranjem svetu, I-Ching nas uci, da vsi spiritualni sistemi poudarjajo, da je notranji svet – svet vzrokov, a v zunanjih dogajanjih so izrazene posledice. Steza Pravicnosti je integracija teh dveh svetov…Ce bi se posvecali samo dogajanju na zunanjem svetu, bi zannemarili visje duhovne principe, nasprotno pa bi popolna usmeritev na notranji svet povzrocila, da tega, kar obcutimo in dozivljamo ne bi prenesli v zunanji svet in ostali bi izolirani. Zato je edini nacin, da ostanemo v harmoniji, vkljucevanje nasih duhovnih prepoznavanj v zunanji svet. Ne moremo biti istocasno angel v svojih mislih in prevarant v zivljenju. Besni smo na osebo, ki nas nehote pohodi na avtobusu, a v mislih si zatrjujemo, da ljubimo ves svet….””””””
slismo