Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Halohahahahaha…..

hahahaha…..draga Strelka….hahahaha….rok trajanja neomejen….hahaha…..pa ti me nakrohotaš….hahahaha…..matr, da si res enkraten forumski guruClap……hahahaha…..hahahaha……

hahaha…zmajeslovkaThumbs Up take intelektualne rdeče kapice pa še nikol u lajfu nisem prebrala…Clap…hahahaha…….matr, da sem si odprla slovar tujk in kar nisem mogla verjet……hahahaha……..u glavnem smejalna meditacija je bila na višku……hahahaha…sem padala u čista beta, meta, zeta alfa, gama, thetha stanja……hahahaha…..hahahaha….. še pesjanar se je z manu skupi smejal……hahahaha…..

Drgač pa draga zmajeslovka…..hahahaha…..si rekla, da je tale tvoj post še zastonj, da naslednjič pa ne bo več tako poceni……..hahahaha…..matr, da ga dober zmajaš…..hahahaha…..sam, da zastonj sploh nima cene, zato je zastonj…….hahahaha…..čim pa rečeš poceni……hahahaha…..je pa že po ceni……hahahaha……kera cena že ?????…..hahahahaha……tk, da ti čist po domače predlagam, da jo ti kar zastonj nebuliziraj dokler nam šef še pusti tale foglovž
…..haahahaha…..sej veš, cena potegne za sabo tut administracijo, pa še marketing, pa še davkarija pride……hahahahaha……hahahaha…..pa seveda te potem še kdo lahko toži, pa te stvari…….hahahaha…hahahaha…….nikad kraja…….hahahaha……..naj bodo vsaj nebuloze zastonj, prosim…….hahahahaha……..hahahahaha…….pa seveda branje je na lastno odgovornost…..hahahaha……in, če komu ni kej jasno, nej pokliče svojega lokalnega dilerja…..hahahaha…hahahaha…..

Bom dons bolj kratka……hahahaha……. namreč zdele bom še enkrat začela brati knjigo (psi)….preprosto je najboljša knjiga, ki sem jo kdajkoli brala in teroija Rei, ki jo knjiga predstavlja je revolucionarna in preprosta in s tem genialna….mogoče je ravno to narobe, ker je preprosta in ljudje zgrešijo lih to preprostost…..hahahaha…..hahahaha…….drgač jo pa nekateri lahko berejo kot priročnik, nekateri kot pravljico, nekateri kot znanstveno teorijo…….za mene je tri v enem in s tem realnost, katere avtor je življenje…..hahahaha…..hahahaha…..hahahaha….hahahaha…..

slišmoWacko

Lepo je če deliš