Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Br dan,

evo mene…….bom spet mal blablabla……hahahaha……..sej dolgčas mi ni, mam tud obiske……hahaha….ampak sem pa mal odvisna od foruma….hahahaha……..sej, zdej ne vem čist kolk procentov sm zdej odvisna …….hahahaha…….teli procenti iz trenutka v trenutek varirajo…..tk, da so v nenehni dinamiki…..hahahaha…….in končno zastopm mojga profesorja matematike, ki mi je večkrat reku, draga Ana, matematika je dinamika, ne pa dolgčas……..hahahahaha…..jst sm pa zehala, pa zehala…..hahahahahaha……..hvala profesor, res je matematika je dinamika in teli procenti so skoz mal drgačni…….hahahaha……..hja, sledit jim pa res ne morm in pisat neke statistike, pa te stvari……haahahaha…………preprosto nisem za tak biznis……..hja, jst sm sebe sprejela…..hahahaha…….se pa še vi dejte…….pardon……mene dejte sprejet……..aha……me že pol leta sprejemate…….hahahaha……..to je dejstvo…….bravo…….evo sprejemanje drugih vam res laufa…..hahahahahahaha………dokazano…….vam kot znanstvenik nebulizma lohk tud izdam diplomo, pa te stvari…….hahahahahaha………sej sm mal mislila, da bi mogoce določla kakšno obletnico, pa bi dala tud majce tiskat s tekstom……jst sprejemam druge……..hahahahaha……..jst pravm, da kdor je mene sprejel…..hahahahahaha……..ma čist dost jajc, da lohk tud sebe…….hahahahaha……hja, izpiti so del našga pogojenega sveta in v nebulizmu je sam en izpit…….sprejemanje sebe…..hahahaha…….sprejemanje mene je pa nujno zlo, k tk je, kak je……tudi nujno zlo mora obstajati……drgač pa pejte v praznino…..hahahahaha…..pa se boste marbit glih tega naučili, da vse obstaja, tud vi, tud jst, tud vesolje, tud materializm, tud vere, tud sistemi in vse je v delovanju, nič ni statično…..je dinamika……in samo od vas je odvisno ali vi to dinamiko iz vse praznine občutite resnično brezpogojno……..brez otoževanj, brez opravičevanj, brez namišljenih stanj koncentracije, brez kakršnekoli blokade…..resnično brezpogojno…..no, če to vse to tkole fajn čutite, pol pejte v praznino in me resnično čist brezpogojno sprejmite……hahahahaha……….matr so fajn ta stanja praznine, ani fajn…….hahahahaha…….pa pol marbit še večkrat ponovite, da pač ne bo pomote tud v pogojenem svetu, brez praznine…..hahahaahaha……tk, da jst se počutm čist sprejeta………hahahahahaha………recimo tale matra je tud fajn…….če mi gre na qurac rezina…….me seveda čaka proces praznina…….hahahahahah

Lepo je če deliš