Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

strelka
Participant

Uf spet nekaj prebrala ….jp zdaj je tehnika pa računalniki na višku ..zdaj se vse skenira….rentgensko oko vse pove …
kdo je kdo , kaj je kdo …kolko kdo ve , kaj ne ve ….jako pomembno …
Enkrat se spomnim , že leta nazaj sem nekaj brala …mah a je bil en članek, mislim da …sam kje pojma nimam …
skratka …kako človek napreduje ..al pa se ujame v pasti …
in najbolj nevarna je “indigo” ….( kar spada , magija …) …ker se ti blazno lahko nabuta ego …
pač rataš mali bog …saj misliš si ….in hitro padeš ..kar precej stopnj navzdol…Big smile namesto navzgor…

skratka …določene enrgije -energija…ne opravljaš več ti z njo ampak ona s tabo …tko kot ji paše…
ji pač podležeš …hjm no ..tko…

Potem svobodna volja ..pa poseg v telo …hja saj to je že poseg v svobodno voljo , da skeniraš …misli , beseda vse je energija …jp in kdo ti sedaj daje pravico …da javno razglablaš kaj kdo je ..kaj kdo ve in kaj kdo zna ….in pač pišeš na forum …
a postavlja se mi vprašanje ..zakaj …Big smile
mislim kar nekaj.. …hja ker to je grobi poseg v posameznika …jp tud energetski …saj vemo ne …tud po forumih pač poteka tok …lahko nič ne pišeš pa misli se slišjoBig smile

no tko ..če se gremo pravilano ne forumska ..ampk pač tud v etiki obstajao ene meje , ker verjamem so stvar posameznika …in tam se kaže za moje pojme tud duhovni razvoj posameznika …pa kaj se sme pa kaj se ne sme …

čeprav po enih definicijah se vse sme …samo jaz osebno se takih ljudi izogibamBig smile
Potem nekje prebrala da vse sekte so dobre , pa vse religije, ampak da jih ljudje kvarimo prilagajamo sebi ( kar se nekako strinjam) … ….pa se mi je čist vprašanje postavilo tko …kdo je sploh napisal religijo …eden je moral ..da so ljudje začeli verovati …
torej strelska logika potem …če so ljudje pokvarjeni ..kako mora biti religija čista …Embarrassed

Strelske nebuloze …Tongue..nič osebnega …Wink

strelka2010-12-17 14:24:46

Lepo je če deliš