Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
haLOHAHAHAHAHA….
hahahaha draga Strelka, ti si res ena fajna modelka…..hahahaha……a zakva lih politanko…..hahahaha…….marbit pa zato, ker se rima na janko…hahahaha……hahahaha…
dons sem se pa mal vozila po dolenjski, pa tut po zasavski, no, men se zdi……hahahaha…..pač en frend me je povabu na kosilo v eno domačo gostilno…..hahahahaha…..oba rada kukr dobr jeva in recimo dava prednost domači košti…..hahahaha….sej, mal sva se vozila …..ampak ko sva pa prispela na cilj ….juhuhuhu……se nama je pa odprl pogled direkt na Triglav, pa sploh nisva bila na Gornjskem……hahaha……ker sva miselna, da se nama od usega lepega rola, sva povprašala, da katero goro, pa midva vidiva pred seboj, nama je pa domačin reku, da sva na Polšniku, to je čist na meji, kjer je učasih še bila dežela Kranjska…….hahahaha……in, da vidiva Triglav v vsej njegovi veličini in, da je to verjetno zračne črte ene 50 km in, da sva se usedla lih kar u njihovo domačo oštarijo, ki ima tut že tradicijo in, da sediva pod cerkvijo svete lurške matere božje…..haahahaha……midva sva bila čist očarana nad usem, pa seveda sva jo uživala zuni na terasi s pogledom na Triglav v vsej veličini zimskega sonca…hahahaha…… pa tut hrana, ki sva jo začeka dobivati na mizo je bila božanska……njami…….že dolga časa nisem jedla domačih jetrnih klobas s proseno kašo, pa da niso suhe…..dons so ble njami…..pa ostala košta je bla njami……še sploh štrudelj, ki je spodi imel rahlo zapečeno skorijco seveda z okusom po karameli……matr, men tak štrudelj nikol ne rata….hahahahahaha…..sem pa čist vesela, če ga od časa do časa jem, pa ko naletim na tapravga, se čist raznežim…..hahahahaha…..hahahahaha….
Spet mal nakladam ane…..hahahaha……sam, sem se pa dons iz srca narežela v tele gostilni……..hahahaha……neki uletim mimo šanka in se mi oči nalepjo v en okvir in se začnem režat na ves glas, da so se tut pri sosednjih mizah začeli mal spogledovati, pol, ko so pa ugotovili, kaj je bil vzrok mojga nenadnega režanja, so se pa začeli usi režati…..hahaha….tk, da je uspela skupinska smejalna meditacija, čist tko usput, pa te zadeve…….hahahahaha…….in sicer je na belem listu, kateremu se je poznalo, da je že prilično star in tut črke, ki s katerimi je bil tekst napisan so zgledale bolj starinsko…hahahaha….sem zvedla, da je cirka 150 let star tekst, ki je že prej visel v tej bajti, in, da je to zdaj čist nova hiša in, da je use, kar je ostalo od stare hiše samo ta tekst, ki so ga dali v okvir in ena stara stenska ura……hahahaha……in v okvirju je blo zapisano ….hahahaha……..če žeja te tare……more te skrbi….ne zmirjaj tastare…..se raje napij……hahahaha……hahahaha……
sej se čist zavedam, da je tole pač duhovni forum in, da se tuki alkohol lih ne omenja, pa te zadeve……hahahaha……hahahaha……..men je še zmeri gun napis na majcah kukr z alkoholom proti drogam, za kampanijo aaa še tanarbolj ušeč…….hahahaha…hahahaha……
in to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo…..hahahaha…..hahahaha……pa lahko nočko usem nam skupaj, sm prejle vidla fuullll lep ozek prvi krajec lunce in zvezdic je na stotine…..hahahaha…..hahahahahahaha…..tk, da use vesolje je z nami
slišmo