Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Draga Strelka,
sej to mi je znano, ko človek pač govori preprosto resnico, pač naklada……hahahahahaha……polže mam pa kar rada, tko za predjed v marinadi…. sam jih sam ne znam prpravit, ampak, če se pa znajdem v kakšni restavraciji, kjer jih majo, jih pa tut jst z veseljem pojem……..hahahahahahahaha……pa tud nosurino mam proporcialno mojmu obrazu kar velko…….kuker, da je Ostržek moj brat……hahahahaha….
To, da nč nevem, to mi je da best……hahahahaha…..res nism velik odnesla iz gimnazije……tut nisem bla velik pr pouku……hahahahaha……ampak v tole Sokratovo vem, da nč ne vem, sem se pa v svoji zgoščenki spreminjanja spustila in in preprosto doživela občutek,da vem, da nč ne vem, skozi izkušnjo oziroma dogodek…….hahahahaha……pa tut Sokratov zadnji nagovor, kuker apologija me je pred leti čist not potegnu……..kuker opravičevanja in zagovor…….hahahahaha……..tk, da bravo Sokrat, svakaa kaka……hahahahaha…….vem, da nč ne vem……hahahahaha……….ampak sem se pa tut kar neki s Platonom ukvarjala, tk, da men je Platon mega……..hahahahahaha……med drugimi je Platon trdil, da je resnično človeško vedenje (sej veste apostrof na pvem e….hahahahh) mogoče doseči neposredno iz duhovnega sveta brez vsakršnih posrednikov, cerkev in maš in to je Platon imenoval Gnosis…….hahahahaha……..matr je dober povedu……..hahahahaha……svaka kaka……hahahaha..
Draga Strelka, jst čist sigurn nism nč novga napisala v vseh svojih nebulozah, kar ne bi bilo že veke napisano al pa znano………hahahahahaha…….njet, nč novga……….hahahahahaha…….mogoče sm kakšno besedo prilagodila modaliteti časa…….hahahahaha…….pa še to ne vem……hahahahaha……
Kar se pa tiče tvojega vprašanja o provokaciji…….in zdravljenju……hahahahaha…..sploh nism vedla, da je to tut tehnika…….hahahahaha…..in, če me človek pač doživlja provokativno, se pravi, če me ti doživljaš provokativno, me pač tako doživljaš v svoji zavesti in tvoje reakcije oziroma delovanje je pač temu primerno……..hahahahahaha….in to je tvoja realnost…….vse kar se človeku v zavesti dogaja, je njegova realnost ni pa nujno, da je to tudi moja realnost……njet…….hahahahaha…….sej to je logično ane…….hahahahahaha……..
Kuker sem rekla, men še na misel ne pride, da bi koga zdravila…….hahahahaha……njet, to se mi zdi totalno nemogoče…………hahahahaha…….vsak ima možnost, da lahko zdravi sam sebe, če pa rab pomoč, nej gre pa k zdravniku al pa k bioterapevtu……….hahahahahaha…….pomoč pa lahko človek najde tudi v informaciji, v knjigah, ki jih mogoče prebira……in res je, vse je že bilo napisano………hahahahaha……..vse, kar je že blo, še bo in kar še bo, je že blo…….hahahahahaha…..
hahahaha……Strelka, ajde uživaj….…pa vsem, ki tele kolobocije…..hahahahaha….berete……hahahaha….tut želim en fajn dan in tut fajno noč ………mogoče bi tale nebulizem preimenovali v kolobocionizem………haahahahaha…….sam, da je -izem…….hahahahaha…
slišmo