Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Aloooohhhhhaaaaa…….

hahahaha……sej dons lohk tut jst pojčkam tisto……magla svuda, magla oko nas……..hahahaha……sicer pr men ni prou gosta, ko pa gledam v dolino, pa nč ne vidm…..tk, da megleno…..in deževno…..hahahaha……hja, to je dejstvo moje realnosti, kar se tiče vremena…….hahahaha………sej, zdej mam jst tut lohka svoje mišlenje o tem dejstvu, kuker, hja, sej je jesen, pa seveda dežuje, jesensko vreme………hja, to je naprimer mišlenje, ki recimo lohka bazira na preteklosti in na znanju, da je jeseni pač manj sonca in več dežja, tako pač potekajo naši letni časi……..hahahaha…….lahko pa imam tudi naslednje mišlenje, da pač za dežjem zmeri posije sonce in, da se bo deževje že umirilo, bo že boljš………hahahaha……to mišlenje pa izvira naprimer iz izkušenj, ki pa je spet moje znanje, ker pač za dežjem vedno posije sonce …..hahahaha……hahahahaha…..hahahaha…..dejstvo pa je, da je zdaj megla in dež……matr, jst se mam čist fajn ob mojmu gašperčku…..hahahahahaha…..in to je dejanska situacija in če na situacijo pogledamo brez mišlenja, brez gibanja, kajti mišlenje je gibanje……hahahahahahaha…..se pravi, če na situacijo pogledamo brez mišlenja, je pač taka kot je…….hahahahahaha…….megla in dež………hahahaha…..sej, zdej lohka kdo reče, hja, stara, sam poglej kakšne poplave lahko prinese tale dež in takole vreme…….hahahahaha….tut lohka…….seveda vreme lahko prinese marsikaj…….hahahahaha……..to je dejstvo…..hahahahaha…….in ta dejstva bi naprimer morali sprejeti, brez mišlenj okoli kdo je zdej za poplave kriv……..vreme je vreme in kako ga mi sprejemamo-doživljamo v naši zavesti, je pa čist od posameznika odvisno……in, če je ljudi strah, prouzaprou strah izvira iz mišlenja, kva bi lahko blo, al pa kva so že doživeli in tako se pač borijo proti sedanjosti……in seveda so prizadeti, saj se je mnogim ljudem na poplavnih področjih realnost iz danes na jutri čisto spremenila……..hmmmmmm…in seveda nam meterologi napovedujejo u bistvu še bolj nestabilno vreme…..in vreme se dogaja povsod po naši zemeljci, če smo pred meseci gledali poplave na drugem koncu sveta, jih danes doživljamo pri nas…..in to je realnost…….in zdej, če nas je strah te ralnosti se pač borimo z njo in nismo usklajeni v delovanju…….hmmmmmmm……..in zakaj nas je strah…….aja, da bomo ob ugodje, ki nam ga prinaša hiša, stanovanje, premoženje……hmmmmm……sej to je normalno, da nas je strah, da bomo vse izgubil, če so poplave……..hmmmmm…….seveda je normalno za naš pogojeni um…….sam dejstvo je pa še zmeri, da je vreme tako kot je in, da vremenoslovci ne vedo povedat čist nč sigurnega in, da nam marbit obetajo še več naravnih nesreč, pa te stvari…….tk, da bo kolektivna energija, ki bazira na eksistenčnem strahu še močnejša…….vsaj jst, kot norc to tko vidm……njet, nism dalekovidna al pa jasnovidna…….hahahaha……..njet……..ampak, kot norcu se mi pa zdi, da v bistvu celo vesolje dela z nami, s človeštvom, da se bomo lahko še bolj intenzivno srečali z našim osnovnim eksistenčnim strahom…….hahahahahaha……..men se tut, kot norcu zdi, da strah pač popači realnost……in zakaj nas je strah…….da izgubimo ugodje, ki smo si ga pridobili in smo ga navajeni……..hja, tole naše ugodje je pač čist po domače rečeno ena izmed naših gonilnih sil……hahahaha…..recimo ugodje ob posedovanju materialnih dobrin, ugodje ob znanju, ki ga imamo, ugodje ob statusu, ki ga mogoče dosegamo, ugodje ob spolnosti, ugodje ob sledenju nekemu učitelju, veri, prepričanju…blabla….pač bilo kuda, ugodje svuda……hahahahaha……a ste že pogruntali, da strah in ugodje gresta pač z roko v roki……..hahahahaha…….hahahaha…..točn s tem sem se srečevala v moji zgoščenki spreminjanja…….sem pač ostala v momentu brez vsega…..njet denar, njet služba, njet ugodje ob varnosti materialnih dobrin…….tema in strah in razočaranje, bolečina, sram, smiljenje sama sebi……..hahahahaha……in v svoji zgoščenki spreminjanja sem ugotavljala, da sem se zmeri gnala za nekim ugodjem in to z vso tekmovalnostjo, primerjanjem, posnemanjem, pač borbo……in seveda je ta moja gonilna sila izvirala iz eksistenčnega straha, vsaj tk je blo pr men……hahahahaha………hahahahaha…….sej pr vas je verjetno čist drugače……..hahahahaha……danes je meni jasno, da sta mi strah na eni strani in ugodje na drugi strani pač čist po domače popačila mojo preteklost…..se pravi kar se je dejansko odvijalo…..hahahaha……aja, de kva se je zdej odvijalo……..pač preprosto življenje, tako kot se odvija zdaj……….življenje samo……..in narava je življenje, vreme je življenje…….živimo preprosto v času, ko se bolj zgoščeno dogajajo in se bodo še bolj vse te vremenske spremembe in z njimi človeška realnost, pa potresi, pa cunamiji, pa take stvari……..tako je, zdej pa mi lohka iščemo krivce…….ampak dejstvo je dejstvo in pri vremenu lih nekih krivcev ni za iskati, vreme je vreme, tako, kot je…….to pa pomeni za nas spremembe……in spremembe…….in seveda spremembe…..in do je dejstvo sedanjosti, kar se dejansko odvija pred našimi očmi, so spremembe……in kako mi te spremebe sprejemamo, je pa odvisno od vsakega posameznika……spremembe se dogajajo, tut, če mi mislemo, da ne……..spremembe se dogajajo……..pol je pa čist vseeno, kdo je za kej kriv-odgovoren, ker odgovorni smo mi sami, ljudje, človeška reprodukcijska vrsta…in vreme je vedno bilo in bo in je v sedanjosti, pač tako, kot je……..pa ne pravm, da smo mi odgovorni-krivi za vreme…..hahahahaha……to je pa že čist presamopomemben ego……hahahahaha……..kuker mi smo krivi, da je tako vreme……hahahahaha……njet, tko jst lih ne mislem…..sej, če bi ljudje delal vreme, ga verjetno že nikjer ne bi bilo…….tk, da mi lih ne delamo vreme……hahahahaha……..je pa seveda pomembno za nas kako ga mi sprejemamo in doživljamo………to pa je pomembno……..vreme je tako, kot je……..vreme je recimo dejansko stanje……in, ali smo mi sposobni sprejeti dejansko stanje brez strahu za svoje udobje……..to pa je vprašanje…….in dokler je v nas strah, pač mi dejanskega stanja ne moramo sprejeti tako kot je, ampak je v nas pač strah, ki nam popači realnost, ki se dejansko odvija……ma, ja, norc, kt norc……hahahahaha

hahahaha…..pa sem spet mal znebulizirala…..hahahahaha…….sej, kva pa čem, tak je, kak je…..življenje prihaja iz življenja, iz nč ni nč……hahahahaha……in spremembe se dogajajo vedno tukaj in zdaj…..in borbo proti njim, je brez veze vojskovat….hahahaha……se mi zdi, da je najboljša borba v lajfu človeka, pač borba za svojo energijo, ki jo je brez veze zgubljat na strahu, sovraštvu, tekmovalnosti, primerjanjem, obtoževanju, opravičevanju …….blablabla……in na gonilu naše civilizacije, kuker imeti še več ugodja in iskanju le-tega, ker tako človek pač po moje živi v popačeni realnosti…….in avomatično al pa že čist mehanično išče krivce, kuker, da je življenje samo mehanika………hahahahaha………..hahahahaha…….krivci morjo bit……hahahaha…..kuker lov na čarovnice…….hahahahahahaha……..in to so še vedno nebuloze…….hahahahahhaha…

slišmoWacko

Lepo je če deliš