Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
hahahahahah……..ti me pa znaš nakrohotat……sem si čist predihala tole mojo glavno dihalno mišico že navsezgodi zjutraj…..hvala, hvala
……..hahahahaha…..pa tale muci, ki ga žura z muzko, je da best
, k sm ga zagledala, kako mi v ritmu pleše pred očmi, sm v momentu padla v ritem in že sm ga migala, kuker, vem, da danes je srečen dan, to sm zaćutla že zjutraj, zagotovo danes je srečn dan, prou za vse ljudi
………hahahahahaha…….
hahahaha…..v nebulizmu sm zaenkrat še edini registrirani član, tk, da dobrodošla……hahahahaha…..edino pomembna zadeva v nebulizmu je, da se člouk zaveda, da ima vsak svojo egojebo……hahahahaha…..
za tvojo glavo pa mislim, da je nasajena čist varno na tvoj vrat…….pa noge maš tud verjeten do tal, ker ti pač rastejo iz riti, tko kt men……hahahahaha…….se mi zdi, da si čist kul in tud dosegaš pač vse normative racionalnnega uma
…….hahahahaha….nebulistična analiza
…..hahahahahaha….
hahahahaha……..pa tud tkole, k berem tvoje poste, si zlo odkritosrčna…..tk, da čist nebulistično mislem, da bi lohk tud tiste kontrole, ki jih omenjaš, pač postopoma razpustila
….hahahahaha…..sej veš, norc, kt norc……..hahahahhaha……kuker, pošlji kontrolorko Strelko mal na dopust
……..hahahahaha……
ej, en lep sončni dan ti želim …….hahahaha…..pa tko, kt prauš, smeh je pol zdravja
…….hahahahaha…..